Anats S.A. Logo

Γάζα Παραφίνης 10X10 cm (36 τεμ.)

Γάζα Παραφίνης 10X10 cm (36 τεμ.)
Κατασκευαστής: Romed
SKU: 010-15-001

Γάζα Παραφίνης 10X10 cm (36 τεμ.)

Η γάζα παραφίνης έχει πολλές χρήσεις στον τομέα της ιατρικής λόγω των εξαιρετικών της ιδιοτήτων. Ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις περιλαμβάνουν:

  1. Ενυδάτωση του Δέρματος: Η γάζα παραφίνης χρησιμοποιείται σε κρέμες και λοσιόν για την ενυδάτωση του δέρματος. Η ιδιότητά της να διατηρεί την υγρασία και να προστατεύει το δέρμα την καθιστά ιδανική για θεραπευτικές εφαρμογές.

  2. Θεραπεία Εγκαυμάτων και Πληγών: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία εγκαυμάτων και πληγών, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας στην πληγή και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες όπως ο αέρας και οι μικρόβια.

  3. Θεραπεία Ερεθισμών και Αλλεργιών: Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ερεθισμών του δέρματος και αλλεργικών αντιδράσεων, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην καταπράυνση του δέρματος και στη μείωση της φλεγμονής.

  4. Διατήρηση Υγρασίας σε Επιδερμικές Παθήσεις: Χρησιμοποιείται επίσης σε ορισμένες δερματικές παθήσεις όπως η δερματίτιδα και η εκζέματα, για να διατηρήσει την υγρασία στην επιδερμίδα και να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

Εφαρμοστέο εναρμονισμένο πρότυπο: Παραφίνη - Επίδεσμοι από γάζα παραφίνης
Ιατροτεχνολογικό προϊόν σύμφωνο με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ


Συστατικά


Λευκή μαλακή παραφίνη BP για ιατρική χρήση
Επίδεσμος BPC: κανονική φόρτιση
Γάζα: 100% βαμβάκι, ύφασμα με ανοιχτό πλέγμα (leno)


Διαστάσεις


Μέγεθος: 10 cm x 10 cm
Νήματα ανά 10 cm στημόνι: 78 νήματα
Κλωστές ανά 10 cm: 117 κλωστές
Νήματα: 21's x 21's
Πλέγμα: 24 x 24


Αποστείρωση
Ακτινοβολία γάμμα
Συσκευασία : 36 τεμάχια σε ένα κουτί, 4 κουτιά σε ένα εσωτερικό κουτί, 9 εσωτερικά κουτιά (=36 κουτιά) σε ένα χαρτοκιβώτιο εξαγωγής.