Anats S.A. Logo

Η ΑΝΑΤΣ έγινε χορηγός στην εκδήλωση για την "Ημερίδα ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία του ΕΔΔΥΠΠΥ (ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ) στο Δήμο Περιστερίου"

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. έγινε χορηγός στην εκδήλωση για την "Ημερίδα ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία του ΕΔΔΥΠΠΥ (ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ) στο Δήμο Περιστερίου".

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ξεκίνα την πρωτοβουλία της ευαισθητοποιήσης για την παχυσαρκία στους Δήμους της Αττικής και η εταιρεία ΑΝΑΤΣ Α.Ε. θα στηριξεί το έργο προσφέροντας προιόντα που είναι χρήσιμα για την υλοιποήση του εγχειρήματος αυτού.

Δεύτερη στάση έγινε στο Δήμο Περιστερίου

To Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, τα ΚΕΠ Υγείας και ο Δήμος Περιστερίου πραγματοποίησε Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Παχυσαρκία με τίτλο «Αγαπώ τον εαυτό μου, προσέχω σώμα μου» την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023.

Η ημερίδα κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολούθησε την δράση αυτή και είχε της ευκαιρία να ακούσει ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς Ιατρούς, να κάνει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (λιπομέτρηση, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, οστικής και μυϊκής μάζας, μέτρηση σακχάρου, χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης) και να λάβει εξειδικευμένες συμβουλές για Υγιεινή Διατροφή και Σωματική Άσκηση.

Η εταιρεία μας έγινε χορηγός δίνοτας την ευκαρία σε πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να κάνουν δωρεάων εξετάσεις με τους μετρητές της ΑΝΑΤΣ.

Συγκεκριμένα οι Μετρητές είχαν ταινίες σακχάρου, χοληστερίνης, τριγλυκερίδια από τις εταιρείες OG Care και Multicare In.

Επιπλεόν μετρήθηκε η αρτηριακή πίεση των πολιτών με πιεσόμετρα Nissei.

Η ημερίδα κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολούθησε την δράση αυτή και είχε της ευκαιρία να ακούσει ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς Ιατρούς, να κάνει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (λιπομέτρηση, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, οστικής και μυϊκής μάζας, μέτρηση σακχάρου, χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης) και να λάβει εξειδικευμένες συμβουλές για Υγιεινή Διατροφή και Σωματική Άσκηση.

Το Δίκτυο σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει τις δράσεις αυτές, για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση όλων των πολιτών, ώστε να μεταλαμπαδέψουν τις γνώσεις τους ως προς την υιοθέτηση συμπεριφορών συμβατών ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το θέμα της Παχυσαρκίας, αποτελεί ένα σημαντικό ιατρικό και κοινωνικό γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον από πολίτες και επιστημονικούς φορείς. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. είναι πάντα διαθέσιμο σε νέες συνεργασίες που άπτονται στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των δημοτών μέσω της επιστημονικής ενημέρωσης.»

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας

Πηγή: https://eddyppy.gr/imerida-evaisthitopoiisis-gia-tin-pachysarkia-tou-eddyppy-kep-ygeias-sto-dimo-peristeriou/?fbclid=IwAR2QXS4nwTRCgiZLz1o8LUH0jp8bXd3O6zoqh_tkdmOv-pHwD7kgz8r-92M

Leave your comment