Anats S.A. Logo

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. στο Διεθνές Συνέδριο για τις Προηγμένες Τεχνολογίες και Αγωγές του Διαβήτη (ATTD) 2024

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024

Το Διεθνές Συνέδριο για τις Προηγμένες Τεχνολογίες και Αγωγές του Διαβήτη (ATTD) 2024 αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους καινοτόμους και επιστημονικούς συνεδριακούς χώρους στον τομέα του διαβήτη παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, ερευνητές, κλινικοί, ειδικοί σε τεχνολογίες υγείας και εταιρείες συναντιούνται για να μοιραστούν τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση του διαβήτη, να παρουσιάσουν νέες τεχνολογίες και θεραπείες, καθώς και να συζητήσουν τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα.

Η εταιρεία ΑΝΑΤΣ Α.Ε. είχε την τιμή να παρευρεθεί στο ATTD 2024, συνεισφέροντας στην ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων που εκτυλίχθηκε εκεί. Με την παρουσία της, η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για την παροχή καινοτόμων λύσεων και υψηλής ποιότητας προϊόντων στον τομέα της υγείας, ενισχύοντας τη συνολική προσπάθεια για τη βελτίωση της διαβητικής φροντίδας.

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. συμμετέχοντας στο ATTD 2024, στις διαφόρων επιπέδων συζητήσεις και εργαστήρια του συνεδρίου συνέβαλε στη διεύρυνση της γνώσης της εταιρείας και στην απόκτηση νέων εμπειριών και αντιλήψεων.

Συνοψίζοντας, η συμμετοχή της ΑΝΑΤΣ Α.Ε. στο Διεθνές Συνέδριο για τις Προηγμένες Τεχνολογίες και Αγωγές του Διαβήτη αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων, προβολή των προϊόντων της και ενίσχυση της δέσμευσής της στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς με διαβήτη.

Περισσότεροι από 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως προβλέπεται να έχουν διαβήτη μέχρι το 2050. Πολλές τεχνολογικές επιλογές, όπως έξυπνα πενάκια ινσουλίνης, συστήματα παρακολούθησης γλυκόζης και εφαρμογές, μπορούν αποτελεσματικά να βοηθήσουν ένα άτομο να διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ζάχαρου στο αίμα του. Η χρήση τεχνολογίας για τη διαχείριση του διαβήτη καθιστά τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και σας επιτρέπει να ζείτε πιο ελεύθερα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού του νέου οικοσυστήματος και πραγματικά χαρούμενοι φέρνοντας εφαρμοσμένη τεχνολογία στην αγορά της Ελλάδας, με τη συμμετοχή της ΑΝΑΤΣ Α.Ε.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς πολλά συναρπαστικά πράγματα είναι στον ορίζοντα!

 

Leave your comment