Anats S.A. Logo

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. συμμετέχει σε πανευρωπαϊκό πρόγραμμα διαχείρισης προβλημάτων και βελτίωση των ηλικιωμένων ανθρώπων

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμέτοχη της στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα βοήθειας της διαχείρισης των καθημερινών προβλημάτων υγείας και την βελτίωση της ευημερίας των ηλικιωμένων ανθρώπων.

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. βρίσκεται στο πλευρό των ηλικιωμένων ατόμων ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές ,σε έξυπνες συσκευές τηλεϊατρικής από την εταιρεία  iHealth https://ihealthlabs.com/.

Οι  έξυπνες συσκευές είναι υπερσύγχρονές με στοιχειοθετημένους ιατρικούς αλγόρυθμους εξασφαλίζοντας την άριστη καταγραφή των στοιχείων υγείας των ανθρώπων με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας όπως:

  • Απώλεια ακοής,
  • Καρδιακή ανεπάρκεια,
  • Αρρυθμίες,
  • Υπέρταση,
  • Διαταραχές ισορροπίας,
  • Ήπια κατάθλιψη,
  • Ευθραυστότητα
  • Ήπια γνωσιακή διαταραχή.

 

Οι έξυπνες συσκευές παρακολούθησης της υγείας των ηλικιωμένων ανθρώπων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι

  1. Έξυπνο πιεσόμετρο
  2. Έξυπνο κινητό
  3. Έξυπνο ρολόι
  4. Έξυπνη Ζυγαριά
  5. Ψηφιακό Θερμόμετρο
  6. Ψηφιακό Οξύμετρο
  7. Εξοπλισμό Έξυπνου Σπιτιού (αισθητήρες θερμοκρασίας, φωτός και έξυπνοι λαμπτήρες)

 

Η εφαρμογή του προγράμματος αποτελείται από μια ψηφιακή πλατφόρμα μεγάλων δεδομένων που υποστηρίζει βάσει τεκμηρίωσης και με εναλλακτικό τρόπο την υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση κατοίκων 65 ετών και άνω στο οικιακό τους περιβάλλον.

Η επεξεργασία της πλατφόρμας μπορεί μέσα από ένα μεγάλο εύρος δεδομένων, να παρέχει εξατομικευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του επιπέδου υγείας. Συγκεκριμένα η συλλογή δεδομένων απαιτεί την εφαρμογή ετερογενών αισθητήρων, βοηθητικών έξυπνων ιατρικών συσκευών καθώς και την εισαγωγή δεδομένων από τους τελικούς χρήστες, μέσω δομημένων ερωτηματολογίων και αλληλεπίδρασης με την πλατφόρμα.

 

Ο στόχος του προγράμματός αφορά τις χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία και Ελλάδα) οι οποίες θα εντάξουν περίπου 5.100 ηλικιωμένους Ευρωπαίους πολίτες. Η συλλογή των καθημερινών μετρήσεων των ηλικιωμένων ατόμων θα δώσει την δυνατότητα της εξαγωγής συμπερασμάτων για επιδημιολογικές εκθέσεις σε μια ευρεία κλίμακα της ανάλυσης των παραμέτρων της υγείας των ανθρώπων αυτών που πιθανότατα να ωφελήσει των γενικό πληθυσμό.

Leave your comment