Anats S.A. Logo

Έναρξη Δράσης Δημόσιας Υγείας για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024

Δελτίο Τύπου

Έναρξη Δράσης Δημόσιας Υγείας

 

για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας δράσης δημόσιας υγείας, όπως καθορίζεται από το ΦΕΚ 3173/Β/4-6-2024, με τίτλο «Προληπτικές Διαγνωστικές Εξετάσεις για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου». Η δράση αυτή έχει ως στόχο την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παχέος εντέρου μέσω της ευρείας χρήσης αυτοδιαγνωστικών εξετάσεων.

Η ΑΝΑΤΣ  Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των ιατρικών ειδών και εξοπλισμού, με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια καινοτόμων προϊόντων για την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας. Με δέσμευση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, προσφέρουμε λύσεις που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Η εταιρεία μας, ΑΝΑΤΣ Α.Ε., διαθέτει ήδη και θα προμηθεύει τα φαρμακεία, τους συνεταιρισμούς και τις φαρμακαποθήκες, με τα τεστ για αυτοδιαγνωστικές εξετάσεις Fecal Occult Blood (iFOB/ FIT) Rapid Self Test. Οι εξετάσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν την απόκρυφη αιμορραγία στα κόπρανα, ένα σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το αυτοδιαγνωστικό κιτ (self-test kit) που παρέχουμε εξασφαλίζει έτσι την αξιοπιστία και την ακρίβειά του. Η τεχνολογία iFOB /  FIT που χρησιμοποιείται είναι σύγχρονη και αποτελεσματική, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν την εξέταση εύκολα και γρήγορα στην άνεση του σπιτιού τους.

Βάση του ΦΕΚ 3173/Β/4-6-2024 το κράτος θα καλύπτει το κόστος οκτώ (8,00) ευρώ πλέον Φ.Π.Α. κάθε κιτ που θα διατίθεται στα μέσω κάθε συνεργαζόμενο φαρμακοποιο. Η προληπτική αυτή δράση είναι κρίσιμη για τη μείωση της θνησιμότητας από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ο οποίος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά όταν διαγνωστεί νωρίς.

Ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση αυτή και να προμηθευτούν το αυτοδιαγνωστικό κιτ. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και προμήθεια των αυτοδιαγνωστικών κιτ, 

ΑΝΑΤS S.A. Imports-Exports-Distribution of Medical & Hospital Products

Πατριάρχου Ιωακείμ 13, Ταύρος ΤΚ 17778,

Τηλ. 210-7623213 FAX 210-7625077

Email. info@anats.gr

Site http://www.anats.gr

 

Leave your comment