Anats S.A. Logo

Αναστημόμετρο για βρέφη Seca 416

Αναστημόμετρο για βρέφη seca 416 για τη γρήγορη και εύκολη μέτρηση του ύψους των μωρών και βρεφών μέχρι 2 ετών.
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-026

Βρεφικό Αναστημόμετρο Seca 416


Αναστημόμετρο για βρέφη seca 416 για τη γρήγορη και εύκολη μέτρηση του ύψους των μωρών και βρεφών μέχρι 2 ετών. Το αναστημόμετρο seca 416 διαθέτει νέο εργονομικό σχεδιασμό έτσι ώστε το βρέφος να τοποθετείται πολύ εύκολα στη σωστή θέση, χάρη στο μοναδικό του σχήμα V, για την εύκολη και γρήγορα μέτρηση του ύψους του.
Η πλατφόρμα, αλλά και οι στρογγυλεμένες και υπερυψωμένες άκρες του είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να τοποθετείται εύκολα και με ασφάλεια το μωρό στη σωστή θέση. Η βάση για τα πόδια κινείται σε δύο ράγες και κλειδώνει, έτσι ώστε να μπορεί να διαβαστεί η μέτρηση και μετά την απομάκρυνση του μωρού από το αναστημόμετρο. Η επιφάνεια καθαρίζεται εύκολα με όλα τα καθαριστικά..Η στιβαρή κατασκευή και η σταθερότητα του αναστημόμετρου το καθιστά ασφαλές για τις μετρήσεις.
Οι δύο ράγες-οδηγοί κάνουν την θέση τοποθέτησης των ποδιών να ολισθαίνει ομαλά κατά μήκος της κλίμακας, ενώ παράλληλα μπορεί να κλειδώσει ώστε αν χρειαστεί να απομακρύνουμε πρώτα το μωρό και να σημειώσουμε το αποτέλεσμα αργότερα.
Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής το καθιστά ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Χαρακτηριστικά:
• Εύρος μέτρησης 33 – 100cm.
• Διαβάθμιση: 1mm.
• Διαστάσεις: 110.3 x 16.9 x 40.2 cm
• Βάρος: 3,8kg