Anats S.A. Logo

Αναστημόμετρο βρεφών Seca 233

Αναστημόμετρο βρεφών Seca 233 για τους βρεφοζυγούς Seca 374 και Seca 376, για την ταυτόχρονη μέτρηση του ύψους και του βάρους του μωρού.
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-009

Αναστημόμετρο Βρεφοζυγών Seca 233


Βρεφικό αναστημόμετρο seca 233 για μέτρηση του ύψους νεογνών και βρεφών με στόχο τον έλεγχο της ανάπτυξης τους.
Αναστημόμετρο βρεφών Seca 233 για τους βρεφοζυγούς Seca 374 και Seca 376, για την ταυτόχρονη μέτρηση του ύψους και του βάρους του μωρού. Το μέτρησης seca 233 ράβδος με ενσωματωμένο το κεφάλι και τα πόδια θέσης μετατρέπει τον ζυγό σε έναν πλήρες ζύγισης και μέτρησης.
Μια ενιαία εξοικονόμηση χρόνου βήμα για τη ζύγιση και μέτρηση έχει καταστεί δυνατό από την εύκολη συναρμολόγηση και εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων.
Το αναστημόμετρο βρεφών είναι μια συσκευή ακριβείας η οποία χρησιμοποιείται τόσο για την μέτρηση ύψους των νεογέννητων όσο και για να ελέγχετε το ύψος κατά την ανάπτυξη. Είναι κατασκευασμένο από σταθερές και εύκολες στον καθαρισμό επιφάνειες αλουμινίου. Τα στηρίγματα κεφαλής και βάσης που βρίσκονται στη συσκευασία εγγυώνται μια άνετη και σίγουρη μέτρηση.
Ο ιδιαίτερα μεγάλος δίσκος σας επιτρέπει να ζυγίσετε καθισμένο βρέφος έως 20 κιλά, ακόμα και όταν αυτό είναι νευρικό. Η ρυθμιζόμενη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών σε συνδυασμό με το πλήκτρο HOLD διασφαλίζει γρήγορο και ακριβές ζύγισμα.
Θέλετε να μετρήσετε το καθαρό βάρος μωρού που φοράει πάνα; Επιλέξτε TARE.
Μήπως θέλετε να ξέρετε την ποσότητα γάλατος που θήλασε το μωρό; Χρησιμοποιείστε την λειτουργία BMIF (Breast–Milk–Intake Function).
Μέτρηση βάρους και ύψους σε ένα βήμα με το προαιρετικό αναστημόμετρο seca 233. Μεταφέρει την μέτρηση ασύρματα στο seca 360° ασύρματο δίκτυο. Απλά πιέστε SEND!
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν σχεδόν οπουδήποτε καθώς η seca 376 λειτουργεί με μπαταρία οπότε δεν χρειάζεται να είναι κοντά σε πρίζα.
Το αναστημόμετρο βρεφών Seca 233 συνδέεται στον βρεφοζυγό για χρήση σε νοσοκομεία και ιατρεία.
Πληροί όλες τις ισχύουσες διατάξεις του κανονισμού 93/42/EEC όσον αφορά στα ιατρικά προϊόντα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Εύρος μέτρησης: 35-80 cm
Διαβάθμιση: 1 mm
Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 884 x 248 x 392 mm
Βάρος: 700g
CE: CE 0123