Anats S.A. Logo

Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Clear BPM1

Το Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Clear μετρά την πίεση του αίματος και τον ρυθμό των παλμών. Έχει σχεδιαστεί για χρήση από δύο άτομα χάρη στα δύο κουμπιά στο περίβλημα που αρχίζουν τη μέτρηση. Η σύνδεση WiFi επιτρέπει στο πιεσόμετρο να συνδέεται αυτόματα με το ασφαλές iHealth Cloud και ο χρήστης μπορεί να συμβουλεύεται τις μετρήσεις τους ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή iHealth MyVitals.
Κατασκευαστής: iHealth
SKU: 374-01-005

Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Clear

Παρακολουθήστε την αρτηριακή σας πίεση!
Το Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealthClearμετρά την πίεση του αίματος και τον ρυθμό των παλμών. Έχει σχεδιαστεί για χρήση από δύο άτομα χάρη στα δύο κουμπιά στο περίβλημα που αρχίζουν τη μέτρηση. Η σύνδεση WiFi επιτρέπει στο πιεσόμετρο να συνδέεται αυτόματα με το ασφαλές iHealth Cloud και ο χρήστης μπορεί να συμβουλεύεται τις μετρήσεις τους ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή iHealth MyVitals.

Το iHealth Clear είναι μια ιατρική συσκευή *.

Η αρτηριακή σας πίεση με ή χωρίς smartphone
Το iHealth Clear BPM1 μετρά την αρτηριακή πίεση και τον παλμό και ανιχνεύει αρρυθμίες (ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς). Πατήστε ένα από τα δύο κουμπιά στο περίβλημα για να αρχίσετε τη μέτρηση και να δείτε τα αποτελέσματα απευθείας στην οθόνη HD που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Συγκρίνετε τις τελευταίες σας μετρήσεις. η κίτρινη ή η κόκκινη χρωματική κωδικοποίηση σάς επιτρέπει να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με τις συστάσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ). Το iHealth Clear είναι συσκευή παρακολούθησης της πίεσης αίματος WiFi πρώτης γραμμής. Η τεχνολογία WiFi σας επιτρέπει πρώτα να συνδέσετε το πιεσόμετρο στην κινητή συσκευή σας και στη συνέχεια να λαμβάνετε αυτόματα όλες τις μελλοντικές μετρήσεις στην εφαρμογή iHealth MyVitals μέσω του ασφαλούς iHealth Cloud.

Έλεγχος περιβαλλοντικών παραγόντων
Το όργανο παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης που είναι συνδεδεμένο με το Clear Cleaner της iHealth γίνεται ένας μετεωρολογικός σταθμός όταν αποσυνδεθεί η περιχειρίδα. Εμφανίζει τη θερμοκρασία του δωματίου καθώς και την εξωτερική θερμοκρασία στην οθόνη του απλά πιέζοντας τα κουμπιά στο περίβλημα. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση και οι αλλαγές στη θερμοκρασία είναι ένα από αυτά. Το καλοκαίρι και το χειμώνα η πίεση του αίματος μπορεί να αλλάξει. Το iHealth Clear μπορεί να προειδοποιήσει για αυτές τις αλλαγές και να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των διαφορών στα αποτελέσματα, συμβουλευόμενο το ιστορικό δεδομένων σας στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή
Χάρη στην έξυπνη και δωρεάν εφαρμογή MyHitals iHealth, η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, το πιεσόμετρο iHealthClear μας παρέχει πλήρη ιστορικό παρακολούθησης και δεδομένων ως γράφημα. Μοιραστείτε με ασφάλεια τις μετρήσεις σας με τον γιατρό σας. Δημιουργήστε δύο προφίλ χρηστών στην εφαρμογή και συσχετίστε τα με τα δύο κουμπιά του περιβλήματος για αυτόματη αποστολή μετρήσεων στο σωστό προφίλ ασθενούς. (Μνήμη 1000x2 μετρήσεων χωρίς σύνδεση, απεριόριστη για την εφαρμογή)

Χαρακτηριστικά
• Συνδεσιμότητα: Wifi IEEE802.b / g / n •
• Περιφέρεια περιχειρίδας: 22-42 cm

• Διαστάσεις: 119mm x 118mm x 51mm
• Βάρος: 350g
• Μέθοδος μέτρησης: Ταλαντευόμενο με αυτόματο φούσκωμα / ξεφούσκωμα
• Τροφοδοσία: Λειτουργεί με μπαταρίες (Li-ion 2200mAh 1 * 3.7V) 180 μετρήσεις σε πλήρη φόρτιση
• Εύρος μέτρησης: Sys: 60-260mmHg / Dia: 40-199mmHg / Παλμός: 40-180bts / min
• Συνθήκες χρήσης: Θερμοκρασία: 10 ° C ~ 40 ° C, υγρασία: <85% RH
• Συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης: Θερμοκρασία: -20 ° C ~ 50 ° C, υγρασία <85% RH

Στο κουτί: 1 iHealth BP Clear blood pressure monitor, 1 περιχειρίδα (22-42cm), 1 εγχειρίδιο χρήστη, 1 καλώδιο φόρτισης.