Anats S.A. Logo

Βάζο Αναρρόφησης 1000cc 3Αc286

Βάζο Αναρρόφησης 1000cc 3Αc286 Με Μπλέ Καπάκι
Κατασκευαστής: 3A Health Care
SKU: 071-02-008

ΒΑΖΟ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 1000cc 3ΑC286


Το δοχείο 1000 ml είναι αξεσουάρ της συσκευής αναρρόφησης ASPEED PROFESSIONAL
Σημ.: Χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά 3A εξαρτήματα (αξεσουάρ)
Το δοχείο συλλογής 1000 cc. μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: ως ένα δοχείο συλλογής που μπορεί να αποστειρωθεί ή ως δοχείο συλλογής με σάκο.
Μην ανατρέπετε το δοχείο, ενώ συνδέεται με τη συσκευή όταν λειτουργεί, καθως τα υγρά μπορούν να αναρροφηθούν μέσα στη συσκευή προκαλώντας ζημίες στην αντλία. Αν συμβεί αυτό, απενεργοποιήστε αμέσως στη συσκευή, αδειάστε και καθαρίστε το δοχείο. Στείλτε τη συσκευή στον προμηθευτή σας.


Αποστειρώσιμο δοχείου συλλογής εκκρίσεων
Το αντιβακτηριδιακό φίλτρο πρέπει να τοποθετηθεί απευθείας στο καπάκι του δοχείου. Μην χρησιμοποιείτε την αναρρόφηση χωρίς το αντιβακτηριδιακό φίλτρο, επειδή από βακτηριολογική άποψη, γίνεται επικίνδυνο για τον ασθενή.
Το δοχείο συλλογής έχει βαλβίδα υπερχείλισης, υποδοχή πολυπροπυλενίου και πολυανθρακικό δοχείο . Η υποδοχή αποβλέπει στην άμεση εισαγωγή του αντιβακτηριδιακού φίλτρου, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στην υποδοχή που ονομάζεται "VACUUM" (κενό). Το αντιβακτηριδιακό φίλτρο εκτελεί επίσης και
τη λειτουργία της προστασίας του κυκλώματος από κάθε μολυσματικό παράγοντα που μπορεί να απορροφηθεί κατά τη διάρκεια της χρήσης.


Όλα τα μέρη του δοχείου μπορούν να αποστειρώνονται χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό σύστημα κλιβάνου σε θερμοκρασία 121 ° C, ή με βρασμό για 10 λεπτά.
Σας προτείνουμε να αντικαθιστάτε όλο το δοχείο μετά από κάθε 30 κύκλους αποστείρωσης.
Μην ανατρέπετε το δοχείο κατά τη διάρκεια της χρήσης, προκειμένου να αποτραπεί η παρέμβαση της βαλβίδας μη επιστροφής, εάν αυτό συμβεί, απενεργοποιήστε την αναρρόφηση και βγάλτε το συνδεδεμένο σωλήνα με το αντιβακτηριδιακό φίλτρο.
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε την αναρρόφηση χωρίς το δοχείο συλλογής εκκρίσεων και / ή χωρίς το αντιβακτηριδιακό φίλτρο.


Σύνδεση: Συνδέστε το ένα άκρο του κοντού αποστειρώσιμου σωλήνα σιλικόνης στην υποδοχή του αντιβακτηριδιακού φίλτρου  και τοποθετήστε το φίλτρο στο μπλε καπάκι στην υποδοχή "VACUUM" (κενό),
συνδέστε το άλλο άκρο στην υποδοχή "INLET" (είσοδος) της αναρρόφησης. Συνδέστε το ένα άκρο του μεγάλου αποστειρώσιμου σωλήνα σιλικόνης στο μπλε καπάκι στην υποδοχή “PATIENT” (ασθενή .), και στο άλλο άκρο, συνδέστε τον αναλώσιμο αποστειρωμένο χειροκίνητο ρυθμιστή και τον αποστειρωμένο καθετήρα .
Δοχείο συλλογής εκκρίσεων με τον αναλώσιμο σάκο.


Η αναρρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το επαναχρησιμοποιήσιμο διαφανές δοχείο 1000 cc. συλλογής εκκρίσεων και με τον αναλώσιμο σάκο που παρέχεται. Στην περίπτωση αυτή, το αντιβακτηριδιακό φίλτρο είναι ενσωματωμένο στο σάκο και συνεπώς, το αντιβακτηριδιακό φίλτρο και το μπλε καπάκι με τη βαλβίδα δεν
χρησιμοποιούνται.


Το φίλτρο που είναι ενσωματωμένο στο σάκο εκτελεί επίσης και τα καθήκοντα της πρόληψης επιστροφής των αναρροφημένων υγρών προς την συσκευή. Στην περίπτωση αυτή, για να αποκατασταθεί η λειτουργία της συσκευής, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί ο αναλώσιμος σάκος.


Για τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων και του δοχείου, αποστειρώστε κάθε μέρος σε κλίβανο σε μέγιστη θερμοκρασία των 121° C, ή με βρασμό για 10 λεπτά. Ο σάκος είναι μιας χρήσεως και πρέπει πάντα να αντικαθίσταται μετά από κάθε χρήση. Ο σάκος πρέπει να τοποθετηθεί ερμητικά στο δοχείο προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν απώλειες κενού.