Anats S.A. Logo

Ζυγός Seca 719 Ψηφιακός με στήλη

Seca Supra 719 ψηφιακή ζυγαριά με ιδιαίτερο, λεπτό σχεδιασμό και αυτόματη απενεργοποίηση.
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-006

Seca 719 Supra, Ψηφιακός Ζυγός με Κολόνα


Seca Supra 719 ψηφιακή ζυγαριά με ιδιαίτερο, λεπτό σχεδιασμό και αυτόματη απενεργοποίηση. Ιδιαίτερα κομψή και λεπτή ζυγαριά Seca Supra 719 από ABS πλαστικό και γυαλί. Ιδιαίτερα σταθερή κατασκευή με χωρητικότητα βάρους έως 180 κιλά και διαβάθμιση 100 γραμμάρια. Ο ζυγός seca 719 διαθέτει τέσσερις δυναμοκυψέλες/αισθητήρια για αυξημένη ακρίβεια ζύγισης. Κατασκευασμένος με βάση από γυαλί ασφαλείας και οθόνη ενδείξεων στο ύψος της μέσης, η συσκευή προσφέρει σταθερότητα, αξιοπιστία & εύκολη λειτουργία.
Δεν χρειάζεται να την ενεργοποιήσετε για να ζυγιστείτε, η ζυγαριά Seca 719 διαθέτει μηχανισμό αυτόματης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης έτσι ώστε να ενεργοποιείται όταν ανεβαίνετε και να απενεργοποιείται όταν κατεβαίνετε. (Λειτουργία Step-off)
Η Seca 719 διαθέτει λειτουργίες Auto-Hold, Αυτόματη απενεργοποίηση, λειτουργία Tap-on και step off Λειτουργεί με 4 μπαταρίες AAA Ζυγαριά με όλα τα βασικά: Ο άνετος “κολωνάτος” ζυγός seca supra 719 επικεντρώνεται στον ακριβή προσδιορισμό του βάρους. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και επομένως φιλικός προς τον χρήστη και ιδανικός και για τον επαγγελματία. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά που θα σας πείσουν είναι ο απλός και κομψός σχεδιασμός, η σταθερότητα και η υψηλή ικανότητα ζυγίσματος της seca supra 719.

 


Υψηλή ικανότητα, συμπαγής σχεδιασμός:

Η seca supra 719 διαθέτει δύναμη και σταθερότητα η οποία αντανακλάται στην λεπτή και ευθύγραμμη κολώνα της. Χάρις στην μεγάλη, συμπαγή γυάλινη βάση της είναι εύκολο να ανεβείς επάνω της, ενώ με την ικανότητα ζυγίσματος έως 180 κιλά είναι επίσης κατάλληλη για το ζύγισμα υπέρβαρων ατόμων.

Λειτουργία Step-off:

Με την λειτουργία step-off, η ζυγαριά επανέρχεται αυτόματα στο μηδέν λαμβάνοντας υπόψιν τις αλλαγές στο περιβάλλοντα χώρο. Όταν κατεβείτε από τη βάση το ακριβές βάρος σας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη.

Ανώτερη ποιότητα για διεθνή χρήση:

Τα πλαστικά μέρη και η γυάλινη βάση της seca supra 719 συνδυάζονται με μέρη ανοξείδωτου ατσαλιού. Εργασία πρώτης ποιότητας, με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυούνται μεγάλη διάρκεια ζωής και σταθερότητα. Η ζυγαριά είναι επίσης εύκολη και ασφαλής στην μεταφορά ενώ χάρις στην δυνατότητα αλλαγής μεταξύ kg/lbs/sts είναι ιδανική και για διεθνή χρήση.

Η seca 719 είναι κατάλληλη για γυμναστήρια, ξενοδοχεία και οικίες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Τύπος ζυγού Ζυγός κολώνα
  • Επιφάνεια ζύγισης 350 x 50 x 350 mm
  • Είδος οθόνης Ηλεκτρονική
  • Διαβάθμιση 0.1 kg
  • Μέγιστο βάρος ζύγισης 180 kg
  • Μέγεθος 350 x 955 x 435 mm
  • Βάρος 6,1 kg