Anats S.A. Logo

Ζυγός Seca 769 Ψηφιακός με στήλη

Επαγγελματική ζυγαριά seca 769 για τη μέτρηση του βάρους και της διατροφικής κατάσταση του χρήστη (λειτουργία BMI), ιδανική για νοσοκομεία, ιατρεία και φαρμακεία
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-011

Ψηφιακός Ζυγός με Κολόνα Seca 769


O seca 769 είναι ένας σύγχρονος ψηφιακός ζυγός εφοδιασμένος με πληθώρα "έξυπνων" λειτουργιών. Ορισμένες απο αυτές είναι η λειτουργία BMI για την άμεση αξιολόγηση διατροφικής κατάστασης του ασθενούς, η λειτουργία απόβαρου (TARE), και η λειτουργία AUTO-HOLD κ.α.
Ζυγός πολλών εφαρμογών,μεγάλη αυτονομία μπαταριών, ο seca 769 είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση σε νοσοκομεία και ιατρεία. Τα ροδάκια που έχει στη βάση επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά του. Ειναι εξοπλισμένος με πολλές έξυπνες λειτουργίες. Για παράδειγμα η λειτουργία ΒΜΙ εξασφαλίζει μια αξιόπιστη εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης του ασθενή.
Το εύρος μέτρησης είναι τα 200 κιλά με διαβάθμιση 100 gr. Η ζυγαριά Seca 769 απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται και εμφανίζει αποτελέσματα σε kg / lb / sts.
Η λειτουργία TARE είναι χρήσιμη όταν το αποτέλεσμα του βάρους δεν πρέπει να επηρεάζεται από οποιοδήποτε πρόσθετο βάρος. Το πρόσθετο βάρος ζυγίζεται πρώτα και στη συνέχεια το εμφανιζόμενο αντισταθμίζεται σε μηδέν. Το βάρος του αντικειμένου δε συμπεριλαμβάνεται στη συνέχεια στη μέτρηση που ακολουθεί. Με τη λειτουργία HOLD (πλήκτρο διατήρησης), η καθορισμένη τιμή βάρους εξακολουθεί να εμφανίζεται ακόμα και όταν ο ασθενής έχει απομακρυνθεί από τη ζυγαριά.
Η επαγγελματική ζυγαριά - κολόνα λειτουργεί και με μπαταρίες.
Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης θα φροντίσει για την μεγάλη διάρκεια ζωής των μπαταριών.
Προαιρετικά ο ζυγός μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδυαστεί με το αναστημόμετρο Seca 220, ώστε βάρος και ύψος να μετρηθούν συγχρόνως.

  • Μέγιστο Βάρος Ζύγισης 200 kg
  • Διαβάθμιση Ανά 100 gr
  • Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) 294 x 831 x 417 mm
  • Πλατφόρμα(ΠxΒ) 292 x 300 mm
  • Βάρος 6,20 kg
  • Εγγύηση 1 έτος