Anats S.A. Logo

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. με μεγάλη χαρά θα συμμετάσχει στο Beyond Innovation Challenge 2023

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. με μεγάλη χαρά θα συμμετάσχει στο Beyond Innovation Challenge 2023

 


Το Beyond Innovation Challenge 2023 αναμένεται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές καινοτομικές εκδηλώσεις της χρονιάς. Και σε αυτό τον συναρπαστικό διαγωνισμό, η ΑΝΑΤΣ Α.Ε., ένας από τους ηγέτες στον τομέα της τεχνολογία. Με το δυναμικό της, την καινοτομία και την αφοσίωσή της στην αριστεία, η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. προσφέρει ένα μοναδικό όραμα για το μέλλον και προκαλεί την κλασική σκέψη. 
Με την παρουσία της σε αυτόν τον διαγωνισμό, η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. αναζητά την ευκαιρία να ανταλλάξει ιδέες με άλλους κορυφαίους επιστήμονες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, προκειμένου να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις στην τεχνολογία.


Περιμένουμε την πρότασή σας…!


Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. παρουσιάζει στο Beyond Innovation Challenge 2023 ένα φάσμα πρωτοποριακών ιδεών και έργων. Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί της εταιρείας συνεργάζονται εντατικά για την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών λύσεων που θα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών, από τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης έως την αυτονομία, την ασφάλεια δεδομένων και την αειφορία.
Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. έχει αφιερώσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να επιτύχει πραγματικές και επαναστατικές καινοτομίες. Μέσω του Beyond Innovation Challenge 2023, η εταιρεία επιδιώκει να συνεργαστεί με άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις και να ανταλλάξει ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες που θα ενισχύσουν την καινοτομική δυναμική της.
Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης συνεργάζεται ολοένα και περισσότερο με την ηλεκτρονική υγεία. Ωστόσο, η ενσωμάτωση της ηλεκτρονικής υγείας στην τακτική υγειονομική περίθαλψη αποτελεί πρόκληση. Απαιτεί από τους οργανισμούς να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται και να προσαρμοστούν η δομή και οι διαδικασίες φροντίδας τους, ώστε να διασφαλιστεί ότι η ηλεκτρονική υγεία υποστηρίζει την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Links:

https://services.helexpo.gr/openinnovationchallenge/

https://www.sekee.gr/

 

Leave your comment