Anats S.A. Logo

Θερμόμετρο Χώρου παιδικό Leo-2 Λέων

Θερμόμετρο Χώρου παιδικό Leo-2 Λέων
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 210-14-098

Θερμόμετρο Χώρου παιδικό Leo-2 Λέων

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ANATS
Τα θερμόμετρα παιδικού δωματίου της σειράς Anats homecare τα βρίσκουμε σε 2 διαφορετικά σχέδια: Λέων και Γάτα.
Τα προϊόντα που συμμορφώνονται με τα πρότυπα παιχνιδιών έχουν ελεγχθεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τους σχετικούς κανόνες και ότι είναι απόλυτα ασφαλή.


«Ποια θερμοκρασία πρέπει να έχει το βρεφικό δωμάτιο;»
Η θερμοκρασία στο βρεφικό δωμάτιο δεν πρέπει να είναι κάτω από 20 βαθμούς Κελσίου το χειμώνα και πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι.


Δώστε Προσοχή στη θερμοκρασία του παιδικού δωματίου
Έχει παρατηρηθεί ότι η υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο του συνδρόμου του αιφνιδίου θανάτου στα μωρά ηλικίας από έναν μήνα μέχρι τον πρώτο χρόνο. Πολλοί ειδικοί συνιστούν, τους χειμερινούς μήνες, η θερμοκρασία στο δωμάτιο, όπου κοιμάται ένα μωρό να κυμαίνεται από τους 20 έως τους 22° C. Τα περισσότερα διαμερίσματα δεν έχουν ξεχωριστούς θερμοστάτες σε κάθε δωμάτιο, οπότε καλό θα ήταν να αγοράσετε ένα καλό θερμόμετρο για το παιδικό δωμάτιο και να προσαρμόσετε τον θερμοστάτη του σπιτιού σας, ώστε να φθάσει ο υδράργυρος το επιθυμητό ύψος στο συγκεκριμένο δωμάτιο.
Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να κρατήσετε το δωμάτιο σε μια θερμοκρασία, ώστε να αισθάνεται άνετα ένας ελαφρά ντυμένος ενήλικας. Εάν το δωμάτιο είναι πολύ κρύο για σας, τότε είναι πάρα πολύ κρύο για εκείνο. Αν είναι πολύ ζεστό για εσας, είναι πάρα πολύ ζεστό για το μωρό σας.

1) Εύρος μέτρησης: 0 ~ 50°C
2) Διαστάσεις: 180 x 50 mm
3) Βάρος: 19 g
4) Αλκοόλης

Product tags