Anats S.A. Logo

Κουδουνίστρα & Κλίπ Πιπίλας 7359 Ico Baby

Κουδουνίστρα & Κλίπ Πιπίλας από οργανικό βαμβάκι 7359 Ico Baby. Κατάλληλη για μάσημα: ανθεκτικές οργανικές ίνες, χωρίς μικρά εξαρτήματα και με ενισχυμένες ραφές.
Κατασκευαστής: Icobaby
SKU: 157-60-041

Κουδουνίστρα και κλίπ πιπίλας Icobaby 7359

 Αλυσίδα πιπίλας από οργανικό βαμβάκι 100%.
Τα προϊόντα Icobaby κατασκευάζονται από πρώτες ύλες, όπως βαμβάκι από βιολογικά ελεγχόμενες πηγές και αγνό παρθένο μαλλί.
Όλα αυτά τα είδη κατασκευάζονται στην Ευρώπη από μια εταιρεία που είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητη και συμμορφώνεται με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής.
Ο απλός σχεδιασμός αυτών των προϊόντων διεγείρει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του μωρού.
Ταυτόχρονα έχουν σχεδιαστεί για να είναι αντοχής και ανθεκτικά, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ανθεκτικές φυσικές ίνες.
Δεν χρησιμοποιούνται μικρά κομμάτια και οι ραφές είναι ενισχυμένες

Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Η αλυσίδα πιπίλας - κουδουνίστρα ICO BABY είναι κατασκευασμένη από οργανικό βαμβάκι σύμφωνα με τις απαραίτητες απαιτήσεις ασφαλείας και υγείας για το σχεδιασμό και την κατασκευή που καθορίζονται από: - Εναρμονισμένα Πρότυπα: ΕΝ 12586. Άρθρα περί παιδικής χρήσης και φροντίδας – στήριγμα πιπίλας – Απαιτήσεις ασφαλείας και μέθοδοι δοκιμής. Ο κατασκευαστής έχει το δικαίωμα να επεξεργάζεται οικολογικά υφάσματα σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεθνούς Ένωσης Βιομηχανιών Φυσικών Υφασμάτων (IVN). Το πρότυπο της IVN είναι ισοδύναμο με το Παγκόσμιο Πρότυπο Οργανικών Υφασμάτων (GOTS).