Anats S.A. Logo

Κρέμα Απολέπισης ποδιών 75ml

Κρέμα απολέπισης ποδιών. Με οξέα φρούτων και φίλντισι, χωρίς νικέλιο, οινόπνευμα και paraben, 100ml Everyrays Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Everyrays
SKU: 257-08-013

Κρέμα Απολέπισης ποδιών 75ml Everyrays

Εντατική κρέμα απολέπισης κατασκευασμένο από φίλντισι στρείδι, αφαιρεί αποτελεσματικά το τραχύ και ξηρό δέρμα δίνοντας απαλότητα και ελαστικότητα.

"Η κρέμα απολέπισης Everyrays είναι μια τρίχα κατάλληλη για να αφαιρέσει απαλά το αποξηραμένο δέρμα των ποδιών και, εν τω μεταξύ, είναι εξαιρετική κρέμα για το δέρμα, χάρη στα πλούσια και μαλακτικά συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το βούτυρο karitè.
Είναι πολύ ενδιαφέρον η διπλή συσχέτιση διαφορετικών απολεπιστικών συστατικών, που συνδυάζει τη λεπτή δράση των φρουτοχόων με τη λεπτή "μηχανική" δράση των μικροσφαιριδίων του μαργαριταριού μαριχουάνας.
Με: φρούτα οξέα, αλλαντοΐνη, καριτέ βουτύρου, βιταμίνες C και Ε
"Η απολεπιστική κρέμα τρίβει, φτιαγμένη από οξέα φρούτων και μητέρα μαργαριταριών, αφαιρεί αποτελεσματικά το τραχύ, ξηρό δέρμα, χαρίζοντας απαλότητα και ελαστικότητα.
Η επεξεργασία είναι πλούσια σε συστατικά φυσικής προέλευσης: οξέα φρούτων, με απολεπιστικές ιδιότητες και αντιοξειδωτικά, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλαντοΐνη που αφήνει απαλό, ελαστικό και βελούδινο δέρμα, βούτυρο karitè, καταπραϋντική και ενυδατική, βιταμίνη C και E με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. "
"Η κρέμα είναι δερματολογικά ελεγμένη και δοκιμάζεται με νικέλιο.
Η κρέμα δεν περιέχει αλκοόλ. Η κρέμα είναι Paraben Free. " 100 ml
Εφαρμόστε με κυκλικό μασάζ σε ολόκληρο το πόδι και ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
FRUIT ACIDS
Με απολεπιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθάει στην ανάπλαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
ALLONTOIN
Διατηρεί μαλακή, απαλή και βελούδινή το δέρμα
KARITE’ BUTTER
Καταπραϋντική και μαλακτική
VITAMIN C ed E
Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Συσκευασία: -

Πρωτογενής Συσκευασία: σωληνάριο 100 ml -

Δευτερογενής Συσκευασία: Κουτιά που περιέχουν 12 σωλήνες

Αποθήκευση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C. Το προϊόν είναι εγγυημένο μόνο αν η συσκευασία είναι άθικτη.

Ημερομηνία λήξης: Η κανονική διάρκεια ζωής της κρέμας απολέπισης ποδιών είναι 5 χρόνια. Η ημερομηνία λήξης ισχύει εφόσον το προϊόν αποθηκεύεται σωστά.


Διάθεση: Διάθεση πρέπει να διεξάγεται σύμφωνα με την Εθνική συμφωνία. Η αποτέφρωση ή η διάθεση θα πρέπει να διενεργείται υπό την εποπτεία. Εάν το προϊόν δεν έχει έλθει σε επαφή με παράγοντες λοιμώξεων ή άλλα επικίνδυνα υλικά δεν παράγει τοξικά κατάλοιπα.