Anats S.A. Logo

Λαβίδα ευθεία Sponge Hold 24cm

Λαβίδα ευθεία Sponge Hold 24cm.Η λαβίδα Foerster , η οποία μπορεί επίσης να είναι γνωστή και ως Sponge holding, χρησιμοποιείται συνήθως σε χειρουργικές επεμβάσεις για τη διατήρηση πλακών γάζας που θα απορροφούν περίσσεια υγρών και αίματος από τη χειρουργική περιοχή ή αιμόσταση.
Κατασκευαστής: Romed
SKU: 010-35-021

Λαβίδα Foerster Sponge Holding Ευθεία


Λαβίδα Sponge Holding ευθεία  24 εκατοστών απο ανοξείδωτο ατσάλι.


Η λαβίδα Foerster , η οποία μπορεί επίσης να είναι γνωστή και ως Sponge holding, χρησιμοποιείται συνήθως σε χειρουργικές επεμβάσεις για τη διατήρηση πλακών γάζας που θα απορροφούν περίσσεια υγρών και αίματος από τη χειρουργική περιοχή ή αιμόσταση.

Ο μηχανισμός ασφάλισης των δακτυλιοειδών δακτυλίων  σφίγγει με ασφάλεια τη γάζα και την κρατά στη θέση της.
Οι σιαγόνες που κρατούν σφουγγάρι είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε χειρουργικές επεμβάσεις για την παροχή δυνατότητας πρόσφυσης και χειρισμού ιστού κατά τη διάρκεια εξετάσεων και μικρών χειρουργικών επεμβάσεων με ελάχιστη ζημιά καθώς και τραύμα. Αυτές οι λαβίδες είναι ευθείες ή καμπύλες και είναι εφοδιασμένες με στρογγυλεμένες σιαγόνες ομαλής ή οδοντωτής φύσης.
Η λαβίδες Sponge Holding ή λαβίδες συγκράτησης σφουγγαριού, όπως μπορούν να ονομαστούν, είναι όργανα που χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς για να συγκρατούν τα σφουγγάρια και / ή τα επιχρίσματα κατά τη διεξαγωγή της ιατρικής τους διαδικασίας. Οι σιαγόνες που κρατούν σφουγγάρι συνήθως κατασκευάζονται με τη μορφή ψαλιδιού. Οι σιαγόνες αυτών των λαβίδων μπορούν είτε να είναι οδοντωτές είτε να είναι ομαλές. Οι χειρολαβές ρυθμίζονται καθώς και βρόχοι. Οι σιαγόνες που κρατούν σφουγγάρι μπορούν να είναι είτε καμπύλες είτε μπορεί να είναι ίσιες. το σχήμα είναι διαφορετικό για κάθε μεμονωμένο σκοπό για τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Οι λαβίδες Sponge Holding είναι συνήθως 24 εκατοστά. Η σιαγόνα του σφουγγαριού είναι συνήθως στρογγυλεμένη και για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το όργανο για ευαίσθητες και εύθραυστες λειτουργίες, οι άκρες μπορεί ακόμη να επιμηκυνθούν. Με τη βοήθεια των σιαγόνων που κρατούν τη λαβίδα, οι χειρουργοί είναι σε θέση να εκτελούν μικρές επεμβάσεις χωρίς να προκαλούν μεγάλη ζημιά στον ασθενή. Είναι επίσης χρήσιμο να διασφαλίσετε ότι δεν θα παραμείνει μεγάλη ουλή μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Οι σιαγόνες που κρατούν σφουγγάρι χρησιμοποιούνται σε κάθε χειρουργική επέμβαση που εκτελείται από τη στιγμή που χρησιμοποιούνται σφουγγάρια και επιχρίσματα για κάθε χειρουργική επέμβαση. Οι σιαγόνες που κρατούν
σφουγγάρι υπάγονται στην κατηγορία των γυναικολογικών εργαλείων, των χειρουργικών εργαλείων, των οργάνων οδοντιατρικής και κάθε άλλης διαίρεσης στον ιατρικό τομέα.

Οι περισσότεροι χειρουργοί προτιμούν να χρησιμοποιούν σιαγόνες που κρατούν τις λαβίδες επειδή δεν προκαλούν πολλές ζημιές κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Ο ιστός μπορεί να συγκρατηθεί και να μετακινηθεί εύκολα και με ακρίβεια, γι 'αυτό και αυτά τα όργανα είναι χρήσιμα στον χειρούργο. Αυτά τα όργανα βοηθούν επίσης στην πρόληψη και τη μείωση της πιθανότητας τραυματισμού στον ασθενή.

Η γυναικολογία είναι από τα πιο συνηθισμένα πεδία στα οποία χρησιμοποιούνται λαβίδες από σφουγγάρι. Αυτές οι λαβίδες χρησιμοποιούνται για τη διαδικασία της αποστείρωσης, για παράδειγμα όταν μπορεί να εισαχθεί μια ενδομήτρια συσκευή. Εντός της κατηγορίας αυτών των γυναικολογικών οργάνων, οι καμπύλες λαβίδες είναι το είδος που κανονικά συνιστάται να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Σε περιόδους όπου εκτελείται άμβλωση, οι λαβίδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας στη θέση τους μαζί με την ικανότητα να επιθεωρήσουν τον τράχηλο και να αφαιρέσουν τον ιστό κατάλληλα μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας.

Οι σιαγόνες που κρατούν σφουγγάρι υπάγονται στην κατηγορία των γυναικολογικών εργαλείων, καθώς αυτό είναι ένα πεδίο που χρησιμοποιεί αυτές τις λαβίδες. Ωστόσο, η χρήση λαβίδων που κρατούν σφουγγάρι δεν περιορίζεται μόνο στη γυναικολογία. Οι λαβίδες που συγκρατούν σφουγγάρι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ διεξάγονται και άλλες διαδικασίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκράτηση σφαιρών, σφουγγαριών, γάζας και οποιουδήποτε άλλου υλικού που μπορεί να απαιτείται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

Υπάρχουν πολλές μη χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν λαβίδες για τη διατήρηση σφουγγαριών. Αυτά τα όργανα είναι χρήσιμα όταν μια εξέταση μπορεί να γίνει από γιατρό, καθώς βοηθούν
στην παρακράτηση της ουροδόχου κύστης και του τραχήλου της μήτρας κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Κατά καιρούς, οι λαβίδες που κρατούν σφουγγάρι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως σφιγκτήρας για να σταματήσουν την υπερβολική αιμορραγία. Ο τύπος των λαβίδων που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτάται από τη διαδικασία.