Anats S.A. Logo

Μάσκα Φίλτρου προστασίας & Βαλβίδα FFP3 DV Rays

Μάσκα φίλτρου προστασίας & Βαλβίδα, μερυθμιζόμενη διπλή ελαστική ταινία, με τέσσερα σημεία στερέωσης. Δοκιμασμένο με σκόνη δολομίτη. RAYS Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Rays
SKU: 257-30-008

Μάσκα Φίλτρου προστασίας & Βαλβίδα  FFP3 DV Rays

Μάσκα φίλτρου προστασίας & Βαλβίδα, μερυθμιζόμενη διπλή ελαστική ταινία, με τέσσερα σημεία στερέωσης. Δοκιμασμένο με σκόνη δολομίτη. RAYS Ιταλίας.

Μάσκα προσώπου φίλτρου, σε σχήμα κελύφους με βαλβίδα, λευκό χρώμα κατασκευασμένη με διαφορετικά στρώματα υλικού φιλτραρίσματος, με το καθένα με ειδικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν αποτελεσματική προστασία εμπόδιο.

Εμπορική ονομασία: SAVEMASK FFP3D / V

τεχνικές προδιαγραφές

Εσωτερική στρώση - 200g / m2 πολυεστερικό ύφασμα
Μέσα φίλτρου - 104 ± 2g / m2 ίνες πολυπροπυλενίου που εμφυσήθηκαν με τήξη
Εξωτερική στρώση - 40 g / m2 πολυπροπυλενίου
Το υλικό κατασκευής και τα εξαρτήματα μάσκας φιλτραρίσματος δεν το κάνουν περιέχουν λατέξ. Μηχανικό και ηλεκτροστατικό φιλτράρισμα. Διπλό ρυθμιζόμενη ελαστική ταινία κεφαλής (βαμβάκι / λύκρα) με τέσσερα στερέωσης σημεία που εξασφαλίζουν εύκολη φθορά και εγγυώνται ένα βέλτιστη αεροστεγή ημι άκαμπτο στρογγυλό σχήμα, εσωτερική μαλακή φλάντζα αφρός από καουτσούκ, κλιπ ρύθμισης από αλουμίνιο.

Βαλβίδα εκπνοής στο PP πλαστικό για να εξασφαλιστεί τακτική ροή αέρα, θερμότητα και υγρασία μείωση στο εσωτερικό της μάσκας προσώπου φιλτραρίσματος καθώς επιτρέπει την θερμή και υγρή εκροή αέρα. Δοκιμασμένο με σκόνη δολομίτη.
Αυτές οι μάσκες προσώπου φιλτραρίσματος πληρούν εξάλλου όλες τις απαιτήσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς σύμφωνα με το EN 149: 2001 + A1: 2009, αυτοί εγγυώνται αποτελεσματική προστασία από στερεά και υγρά τοξικά αεροζόλ μέχρι 50 x TLV *. Η χρήση τους προτείνεται στην υγιεινή για την πρόληψη της βιολογικής ή / και χημικής ρυπάνσεως ουσίες στον αέρα.

Προστατεύουν από αερολύματα που προέρχονται από:
μόλυβδο, κάδμιο, χρώμιο, νικέλιο, αρσενικό,βηρύλλιο, αμίαντοίνες,χρωμικό / φωσφορικό οξύ, αρσενικό.
Το σύστημα παραγωγής υπόκειται σε τακτικούς ελέγχους ποιότητας και κατασκευαστής είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001: 2000.
Κατασκευαστής: RAYS SPA

TLV: ανώτατη οριακή τιμή, η οποία είναι η μέση συγκέντρωση σε χρονικό όριο 8 ωρών εργασίας σε 40 ώρες την εβδομάδα, όταν ο εργαζόμενος μπορεί να εκτεθεί χωρίς κινδύνους για την υγεία. Το T.L.V. τα επίπεδα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ουσία και να επαναλαμβάνονται σε συγκεκριμένους πίνακες.
Χρήση: Αυτές οι μάσκες προσώπου φιλτραρίσματος είναι κατάλληλες για τις ακόλουθες δραστηριότητες (εντός των ορίων που καθορίζονται από τα επίπεδα σφραγίδας προστασίας):
- Χημική και φαρμακευτική βιομηχανία
- Βιομηχανία γυαλιού
- Μεταλλευτικός τομέας
- Βιομηχανία ξύλου
- Γεωργία
- Νοσοκομειακό πεδίο
- Πεδίο συγκόλλησης
Χρώμα: Λευκό, με λευκό ελαστικό ιμάντα.
Συσκευασία: 120 τεμάχια / κουτί.

Προειδοποιήσεις: Αυτές οι μάσκες προσώπου φιλτραρίσματος δεν παρέχουν οξυγόνο. Να μην χρησιμοποιείται σε καταστάσεις ως εξής:
- Το πρότυπο οξυγόνου είναι μικρότερο από 17%
- Οι ρυπογόνες ουσίες ή η συγκέντρωσή τους είναι άγνωστες ή άμεσα επικίνδυνες για την υγεία ή τη ζωή των χρηστών
- Η συγκέντρωση ρυπογόνων ουσιών υπερβαίνει τα 50 x TLV *
- Παρουσία ρυπογόνων τοξικών ή ραδιενεργών ουσιών
- Παρουσία αερίου ή ατμών
- Κατά τη διάρκεια πυροσβεστικών εργασιών
Αφήστε αμέσως την περιοχή εργασίας εάν (α) η αναπνοή γίνεται δύσκολη, (β) σε περίπτωση άγχους ή ζάλης. Η μάσκα προσώπου αεροστεγής και οι δεξιότητες προστασίας ενδέχεται να διακυβευτούν αν φοριούνται από προσωπικό με γενειάδα.
Η επιλογή του σωστού μοντέλου μάσκας προσώπου πρέπει να γίνεται με βάση τις ειδικές ανάγκες του χώρου εργασίας, τον τύπο του κινδύνου εργασίας και τις σχετικές περιβαλλοντικές συνθήκες.
Η ευθύνη για την αναγνώριση και την επιλογή της σωστής / κατάλληλης μάσκας προσώπου φιλτραρίσματος (PPE) είναι για λογαριασμό του εργοδότη.
Είναι σημαντικό να εξακριβωθεί, πριν χρησιμοποιηθεί, η καταλληλότητα αυτών των χαρακτηριστικών στυλ μάσκας προσώπου στις δικές της ανάγκες.

Πριν από τη χρήση, απαιτείται οπτική εξέταση της μάσκας προσώπου φιλτραρίσματος για να βεβαιωθείτε για την ακεραιότητα και ειδικότερα για τη σωστή και καθαρή και πλήρη λειτουργία της συσκευής.
Σε περίπτωση που η μάσκα προσώπου φιλτραρίσματος δεν είναι άθικτη (ορατές βλάβες όπως αφαίρεση, σπάσιμο ή σήμανση), πρέπει να αντικατασταθεί.
Συντήρηση: Μη χρησιμοποιείτε τη μάσκα προσώπου φιλτραρίσματος στην αρχική της συσκευασία, σε ξηρό μέρος και μακριά από τις άμεσες πηγές θερμότητας. Μην τροποποιείτε ή τροποποιείτε τη μάσκα προσώπου με οποιονδήποτε τρόπο. Μόνο διαθέσιμο. Δεν απαιτεί συντήρηση. Απομακρύνετε τη μάσκα προσώπου μετά από μία χρήση.
Σε πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας ή σε συγκεκριμένους χώρους είναι πιθανό η μάσκα προσώπου φιλτραρίσματος να υποστεί ξαφνική υποβάθμιση που δεν αναμένεται από τον κατασκευαστή. 5ετή διάρκεια ζωής.
Απόρριψη: Η απόρριψη πρέπει να γίνει σύμφωνα με τους ισχύοντες εθνικούς κανονισμούς.
Η αποτέφρωση ή η απόρριψη αποβλήτων σε χωματερή πρέπει να διεξάγονται υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Το προϊόν, αν δεν έρχεται σε επαφή με άλλους μολυσματικούς παράγοντες ή άλλα επικίνδυνα υλικά, δεν παράγει τοξικά υπολείμματα.