Anats S.A. Logo

Μάσκα Φίλτρου προστασίας FFP2 Rays

Μάσκα Φίλτρου προστασίας, χωρίς βαλβίδα, με δύο σταθερά ελαστικά μπλε κορδόνια. RAYS Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Rays
SKU: 257-30-001

Μάσκα Φίλτρου προστασίας FFP2 Rays

Μάσκα Φίλτρου προστασίας, χωρίς βαλβίδα, με δύο σταθερά ελαστικά μπλε κορδόνια. RAYS Ιταλίας.

Lifeguard® – Προστατευτικές Μάσκες με φίλτρο.

Μιας χρήσεως μάσκα προσώπου με δίπλωση και φίλτρο με βαλβίδα και άτομα άνθρακα, που κατασκευάζεται με διαφορετικές στρώσεις υλικού φιλτραρίσματος, καθένα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δημιουργεί αποτελεσματικό φράγμα προστασίας.

Κωδικός προϊόντος SAVEMASK FFP2/V

Οι προστατευτικές μάσκες με φίλτρο Lifeguard® είναι μάσκες μιας χρήσεως ταξινομούνται ανάλογα με τα επίπεδα φιλτραρίσματος τα οποία προσδιορίζονται από τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
Η ποικιλία μας προσφέρει στο χρήστη μεγάλη επιλογή μασκών, κατάλληλη για κάθε είδος και συγκέντρωση μολυσματικών ουσιών που μολύνουν τον αέρα του χώρου εργασίας.

τεχνικές προδιαγραφές

Εσωτερική Στρώση - 180±20g/m2 ύφασμα πολυεστέρα
Ενδιάμεσο Φίλτρο - 70±5g/m2 φίλτρο από φυσητή ίνα πολυπροπυλενίου
Εξωτερική Στρώση – 180±20g/m2 ύφασμα πολυεστέρα
Τα υλικά κατασκευής και τα συστατικά της μάσκας με φίλτρο δεν περιέχουν λάτεξ
Μηχανικό και ηλεκτροστατικό φιλτράρισμα: διπλά ρυθμιζόμενο ελαστικό στήριγμα κεφαλής (συνθετικό λουράκι από καουτσούκ) γαλάζιου χρώματος που διασφαλίζει την άνεση στο να φορεθεί και εγγυάται τη μέγιστη προστασία από τον αέρα ημί σκληρο κυκλικό σχήμα, μαλακό αφρώδες υλικό Πυκνότητα αφρώδους μαύρη πολυουρεθάνης (PU) ρινικού στομίου 28±2kg/m3 ρυθμιζόμενο κλιπ μύτης από αλουμίνιο.
Βαλβίδα εκπνοής από πολυπροπυλένιο (PP) πλαστική έτσι ώστε να διασφαλιστεί μια φυσιολογική ροή αέρα, ώστε να μειώνεται η θερμότητα και η υγρασία στο εσωτερικό της μάσκας προσώπου καθώς επιτρέπει την εκροή ζεστού και υγρού αέρα

Αυτές οι μάσκες προσώπου με φίλτρο ικανοποιούν επίσης όλες τις απαιτήσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς του Προτύπου EN 149:2001+A1:2009 και διασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία από στερεά και υγρά τοξικά αερολύματα έως 12 x TLV*
 Η χρήση τους προτείνεται σε περιβάλλοντα υγιεινής για την πρόληψη των βιολογικών ή/και χημικών ρυπογόνων ουσιών στον αέρα. Προστατεύουν από αερολύματα που προέρχονται από άργιλο, βωξίτη, άνθρακα, πυρίτιο, σίδηρο και από αερολύματα με χαμηλή τοξικότητα όπως μαγγάνιο, χρώμιο, νικέλιο, οξείδια και χρώμιο. Το σύστημα παραγωγής υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους ποιότητας και ο κατασκευαστής είναι πιστοποιημένος από ISO 9001:2000.
Κατηγορία PPE: Εξοπλισμός Ατομικής Προστασίας- κατηγορία III σύμφωνα με EEC νόμος 89/686 (και επιπλέον τροποποιήσεις) σχετικά με PPE Κανονισμός 475/92 (και επιπλέον τροποποιήσεις) CE 0086 εντυπωμένο
Χρήση: Αυτή η μάσκα προσώπου με φίλτρο είναι κατάλληλες για τις ακόλουθες δραστηριότητες (εντός των ορίων που τα επίπεδα προστασίας που εμφανίζονται με σφραγίδα)
- Μηχανική Βιομηχανία
- Κατασκευαστική Βιομηχανία
- Βιομηχανία Γυαλιού
- Βιομηχανία Τροφίμων
- Ναυπηγική Βιομηχανία
- Νοσοκομεία
Μέγεθος: Ενιαίο
Συσκευασία: 120 τμχ/χαρτοκιβώτιο
Προφυλάξεις:
Προσδιορισμός και επιλογή της Κατάλληλη ςμάσκας με φίλτρο
Προκαταρκτικός Έλεγχος και Χρήση
Οδηγίες για Συντήρηση και ημερομηνία Λήξης
Διαχείριση Αποβλήτων
- Αυτές οι μάσκες προσώπου με φίλτρο δεν πρέπει να παρέχονται με οξυγόνο. Δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Το επίπεδο οξυγόνου είναι μικρότερο από 17%
- Μολυσματικές ουσίες ή η συγκέντρωσή τους είναι άγνωστη ή άμεσα επικίνδυνη για την υγεία του χρήστη ή τη ζωή
- Η συγκέντρωση μολυσματικών ουσιών υπερβαίνει 12 x TLV*
- Στην παρουσία ρυπογόνων τοξικών ή ραδιενεργών ουσιών
- Στην παρουσία αερίου ή ατμών
- Κατά τη διάρκεια πυρκαγιών
Παρακαλούμε εγκαταλείψτε αμέσως το χώρο εργασίας αν (a) δυσκολεύεστε να αναπνεύσετε, (b) σε περίπτωση αγωνίας ή ζάλης. Οι προστατευτικές ικανότητες και το αεροστεγές κλείσιμο της μάσκας προσώπου ενδεχομένως να αλλοιωθούν αν η μάσκα φορεθεί από άτομα με γενειάδα
Η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου της μάσκας προσώπου θα πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες του χώρου εργασίας, τον τύπο του εργασιακού κινδύνου και τις συναφείςπεριβαλλοντικές συνθήκες.
Η ευθύνη για τον προσδιορισμό και την επιλογή της σωστής/κατάλληλης μάσκας προσώπου με φίλτρο (PPE) βαρύνει τον κατασκευαστή.
Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να επαληθεύσετε, πριν τη χρήση, την καταλληλότητα των  χαρακτηριστικών αυτού του είδους της μάσκας προσώπου αναφορικά με τις ανάγκες σας.
Πριν τη χρήση, απαιτείται ένας οπτικός έλεγχος της μάσκας προσώπου με φίλτρο έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα και ιδίως ότι η συσκευή είναι σε άριστη κατάσταση καθαρή και άρτια.
Σε περίπτωση που η μάσκα προσώπου με φίλτρο δεν είναι ανέπαφη (ορατές ζημιές όπως unstitchings, σκασίματα ή σημάδια), θα πρέπει να αντικατασταθεί.
Φυλάξτε τη μάσκα προσώπου που δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί στην αρχική συσκευασία της, σε ξηρό μέρος και μακριά από εστίες θερμότητας. Μην τροποποιήσετε τη μάσκα προσώπου με οποιονδήποτε τρόπο. Μιας χρήσεως. Δεν απαιτεί συντήρηση. Πετάξτε τη μάσκα προσώπου μετά τη χρήση.
Σε πολύ σκληρές συνθήκες εργασίας ή σε συγκεκριμένα μέρη είναι πιθανό η μάσκα προσώπου με φίλτρο να υποβληθεί σε ξαφνική υποβάθμιση μη αναμενόμενη από τον κατασκευαστή.
Διάρκεια Ζωής 5 έτη
Η απόρριψη θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους Εθνικούς Κανόνες.
Η αποτέφρωση ή η διάθεση των αποβλήτων σε χωματερή πρέπει να γίνεται υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Το προϊόν, αν δεν έρθει σε επαφή με μολυσματικούς παράγοντες ή άλλα επικίνδυνα υλικά, δεν παράγουν τοξικά απόβλητα
Διανέμεται από : Rays srl