Anats S.A. Logo

Ουροσυλέκτες Κλίνης 2lt Rays

Ουροσυλέκτες Κλίνης 2Lt Χυμα (Ματσάκι 25 Τεμ) Σωλ.90Cm Χωρίς Βαλβίδα & Κάνουλα Rays Ιταλίας
Κατασκευαστής: Rays
SKU: 257-06-004

Ουροσυλέκτες Κλίνης 2Lt Rays Χωρίς Βαλβίδα & Κάνουλα

Ο ουροσυλλέκτης αποτελείται από το τερματικό, το καπάκι του τερματικού, τον σωλήνα μήκους 90 ή 130εκ., με εξωτερική διάμετρο 6,5mm και εξωτερική διάμετρο 5,8mm, η βαλβίδα μη παλινδρόμησης αποτελείται από 2 φύλλα εσωτερικά της σακούλας τοποθετημένα στην είσοδο του υγρού διασφαλίζοντας ροή μονής κατεύθυνσης, η σακούλα συλλογής ούρων με 2 φίλτρα και στις δύο πλευρές με διαφανή διαβαθμισμένη κλίμακα από 100ml, εκτυπωμένη στο πλάι και χώρο για τα στοιχεία του ασθενή, με ή χωρίς κάνουλα Τ. Το καπάκι του τερματικού, το τερματικό, ο σωλήνας, η βαλβίδα, η σακούλα συλλογής ούρων και η κάνουλα είναι από PVC. Το άνω άκρο έχει δύο τρύπες για στήριξη στη κλίνη, Η σακούλα παρέχεται με διπλή συγκόλληση.

Προτεινόμενη Χρήση: Σακούλα συλλογής ούρων

Ταξινόμηση: Μη αποστειρωμένες ιατρικές συσκευές Κλάσης Ι

Χωρίς λάτεξ: Το προϊόν είναι ελεύθερο λάτεξ πλήρως.
Φθαλικές ενώσεις: Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από PVC με φθαλικές ενώσεις.
Οδηγίες Χρήσης:
Εισάγετε το μέσο στις 2 τρύπες στο πάνω μέρος της σακούλας, στηρίξτε το στη κλίνη του ασθενούς, αφαιρέστε το προστατευτικό καπάκι από το κάτω μέρος, συνδέστε το με τον καθετήρα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Είναι ένα εργαλείο μέτρησης.

Συσκευασία: Συσκευασία 25 τεμαχίων σε κιβώτια των 250 τεμαχίων
Αποθήκευση: Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από εστίες θερμότητας.
Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια
Απόρριψη:
Η απόρριψη πρέπει να γίνει σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Η αποτέφρωση θα πρέπει να γίνει υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Το προϊόν δεν έχει έρθει σε επαφή με μολυσματικούς παράγοντες ή άλλα επικίνδυνα υλικά και δεν παράγει τοξικά απόβλητα.