Anats S.A. Logo

Πιεσόμετρο Ασύρματο Μπράτσου iHealth Track KN 550BT

Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Track KN 550BT Η μέτρηση της πίεσης του αίματος είναι πολύ σημαντική καθώς επιτρέπει στον γιατρό σας να παρακολουθεί και να προσαρμόζει τη θεραπεία της υπέρτασης σας. Γενικότερα η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης επιτρέπει στους χρήστες και τους γιατρούς τους να προλαμβάνουν τους καρδιαγγειακούς κινδύνους.
Κατασκευαστής: iHealth
SKU: 374-01-003

Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Track KN 550BT

Η μέτρηση της πίεσης του αίματος είναι πολύ σημαντική καθώς επιτρέπει στον γιατρό σας να παρακολουθεί και να προσαρμόζει τη θεραπεία της υπέρτασης σας. Γενικότερα η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης επιτρέπει στους χρήστες και τους γιατρούς τους να προλαμβάνουν τους καρδιαγγειακούς κινδύνους.


Το iHealthTrack αλλάζει το χρώμα της οθόνης (πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο) ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Κατά αυτόν τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τον πίεση σας όπως συνιστάται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Χάρη στη iHealth MyVitals εφαρμογή για smartphones και tablets, μας προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και γραφική απεικόνιση των δεδομένων των μετρήσεων μας. Μπορείτε με ασφάλεια να μοιραστείτε τα αποτελέσματά των μετρήσεων σας με το γιατρό σας.

Χαρακτηριστικά:

Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0

Διαστάσεις: 98 mm x 98 mm x 46 mm
Περιφέρεια περιβραχιόνου: 22-42εκ
Βάρος: 438g (συμπεριλαμβάνεται περιβραχιόνιο + μπαταρίες)
Μέθοδος μέτρησης: παλμική μέθοδος με χρήση πληθωρισμού και αυτόματη μέτρηση
Ισχύς: 4x1.5V AAA
Χρόνος ζωής ΑΑΑ: 250 χρήσεις
Εύρος μέτρησης: Sys: 60-260mmHg / Dia: 40-199mmHg
Παλμός: 40-180bts / λεπτό
Συνθήκες χρήσης: Θερμοκρασία: 5 ° C ~ 40 ° C, υγρασία: <85% RH
Συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης: Θερμοκρασία: -20 ° C ~ 55 ° C, υγρασία