Anats S.A. Logo

Σετ Φαγητού Icobaby 4069 Ρόζ

Σετ Φαγητού Icobaby 4069 Ρόζ για κοριτσάκια. Το βιοδιασπώμενο σέτ φαγητού της Icobaby είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενες ρητίνες από μπαμπού. Περιέχει ένα πιάτο βαθύ, ένα πιάτο ρηχό, ένα ποτήρι, κουταλάκι και πιρουνάκι.
Κατασκευαστής: Icobaby
SKU: 157-60-100

Σέτ Φαγητού Icobaby Bambu 4069 tableware


Το διασκεδαστικό Σέτ Φαγητού μπαμπού ICObaby είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε τον απογαλακτισμό με χαρά. Για τα παιδιά είναι σημαντικό τα αντικείμενα που καταναλώνουν να είναι χρωματισμένα και να προσελκύουν την προσοχή τους και εδώ η ICObaby, πάντα προσεκτική στην αισθητική αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα, έχει μελετήσει το πιάτο, το γυαλί, τα μαχαιροπίρουνα και την πιο φιλόξενη σαλιάρα! Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του σετ είναι το ποτήρι: επειδή ένα παιδί, ακόμα και μικρό, με λίγη «αρχική βοήθεια και λίγη» υπομονή για τα πρώτα περιστατικά, μπορεί να μάθει να πίνει αμέσως από ένα κανονικό ποτήρι .
Σετ μαχαιροπήρουνων από μπαμπού: Μπολ, πιάτο, πηρούνι, κουτάλι και ποτήρι.

Φτιαγμένο με υλικά φυτικής προέλευσης, βιοδιασπώμενα και ανανεώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά πλαστικά. Διαμορφώθηκε για να αυξήσει την ανθεκτικότητά του στο χρόνο. Χωρίς BPA, PCP, φορμαλδεΰδη, φυτοφάρμακα, και μέταλλα.Δεν χρησιμοποιούνται σε φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο ή κατάψυξη . Τα άκρα είναι ευρεία και στρογγυλεμένα σχήματα, πολύ ασφαλή για το μωρό. Μέγεθος κατάλληλο για μωρά και εύκολο να κρατηθεί από τις πλευρές τους.

Συστάσεις χρήσης: δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτωνή φούρνο. Η υπερβολική έκθεση σε θερμότητα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο προϊόν. Εύκολο στον καθαρισμό με το χέρι.
Αντοχή στη θερμότητα: -10οC –(60 οC).
Ηλικία: 0-3 χρονών.


Τα ICOBABY είναι συνώνυμα με την καινοτομία και δεσμεύονται απέναντι στα παιδιά και την περιβαλλοντική αειφορία.
Πάντα κατασκευασμένα από οργανικά υλικά, περισσότερα από 15 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων της βούρτσας από τρίχες κατσίκας, της αλυσίδας οδοντοφυΐας ρίζας orris, το σαπούνι από γάλα γαϊδούρας και τις πιπίλες από φυσικό καουτσούκ, εγγυώνται την καλύτερη φροντίδα για το μωρό με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Διότι τα προϊόντα ICOBABY δεν προσφέρουν μόνο την καλύτερη φροντίδα για τα παιδιά, αλλά νοιάζονται για έναν καλύτερο κόσμο γι’ αυτά.