Σπιρόμετρα

View as Grid List
Sort by
Display per page

RΕSΡΙRΟΝΙCS ΣΥΣΚΕΥΗ RΕΜSΤΑR ΡLUS CΡΑΡ

211-09-001
Το CPAP Remstar Pro της Αμερικάνικης εταιρείας Respironics είναι μια συσκευή θετικής συνεχούς πίεσης των αναπνευστικών οδών (C-PAP), η οποία έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το σύνδρομο της αποφρακτικής άπνοιας κατά την διάρκεια του ύπνου.

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΟ SΜΑRΤ ΟΝΕ ΒLUΕΤΟΟΤΗ

211-09-006
Σπιρόμετρο Μir Spirobank Smart Ii Mir Bluetoothο Νεο Σπιρόμετρο Spirobank Ii ® Με Τον Πρωτοποριακό Σχεδιασμό Του Και Την Ευκολία Στην Χρήση (Πλοήγηση Μέσω Εικόνων) Είναι Το Νέο Σημείο Αναφοράς Στα Φορητά Σπιρόμετρα. Η Πληρότητα Των Εξεταζομένων Παραμέτρων, Και Η Δυνατότητα Οξυμετρίας Το Καθιστούν Ένα Μικρό Φορητό Εργαστήριο Για Ειδικούς.Διατίθεται Σε Τέσσερις Εκδόσεις:

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΟ ΜΙR SΡΙRΟΒΑΝΚ ΙΙ

211-09-007
Σπιρόμετρο Βασικό, (Μιr Code 9110), Gmdn 46906

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΟ ΜΙR SΡΙRΟDΟC

211-09-002
Η επαναστατική συσκευή της MIR που συνδυάζει ένα πλήρες σπιρόμετρο με οξύμετρο υψηλών προδιαγραφών.Η οθόνη αφής 3'' και το επανασχεδιασμένο μενού , καθιστά την λειτουργία της συσκευής εύκολη και γρήγορη.Μετρήσεις: FVC , VC , MVV , PRE/POST BD με παράλληλη σύγκριση.Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλέξιμων παραμέτρων δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ποιες θα εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της μέτρησης.

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΟ ΜΙR SΡΙRΟΒΑΝΚ G

211-09-004
Spirometer Mir Spirobank G Έχει Μεγάλη Ακρίβεια, Ολοκληρωμένο, Εύκολο Στη Χρήση, Σύνδεση Usb Και Ασύρματη Σύνδεση. Το Παγκοσμίως Γνωστό Σπιρόμετρο Με Πάνω Από 15.000 Μονάδες Σε Χρήση Παγκοσμίως.Ελαφρύ Και ΛεπτόΤο Spirobank G Είναι Ένα Ορόσημο Στον Τομέα Της Φορητής Σπιρομέτρησης. Η Φιλικότητα Προς Το Χρήστη Την Καθιστά Ιδανική Τόσο Για Τους Ειδικούς Όσο Και Για Τους Οικογενειακούς Γιατρούς. Επιλέξιμες Γλώσσες Και Προβλεπόμενες Τιμές. Σύνδεση Usb Και Bluetooth.Σπιρόμετρο Μir Spirobank G

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΟ ΜΙR SΡΙRΟΒΑΝΚ

211-09-003
Σπιρόμετρο Mir Spirobank Διαγνωστικό σπιρόμετρο USB: Το Spirobank εντοπίζει τους προ-συμπτωματικούς ασθενείς που κινδυνεύουν από το πρόβλημα του Copd σε πρώιμο στάδιο που διευκολύνει την βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων. Εύκολη χρήση: διαισθητική και αξιόπιστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ειδικούς καθώς και από μη αναπνευστικούς επαγγελματίες.