Anats S.A. Logo

Συμμετοχή της εταιρίας μας Ανάτς ΑΕ στην 1η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρίας Ψηφιακής Ιατρικής

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή της εταιρίας μας Ανάτς ΑΕ στην 1η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρίας Ψηφιακής Ιατρικής

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου του 2019 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρίας Ψηφιακής Ιατρικής στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ένα πραγματικά καινοτόμο συνέδριο οπου παρουσιάστηκαν Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Καρδιολογία, το Σακχαρώδη Διαβήτη, τη Θεραπευτική Άσκηση, τις Διαταραχές του Ύπνου, την Προσωποποιημένη Ιατρική και την Ψηφιακή Διδασκαλία  από ειδικούς επιστήμονες, με στόχο τη διάνοιξη του δρόμου για σημαντική εξάπλωση και μεγαλύτερη αποδοχή της Ψηφιακής Τεχνολογίας στο χώρο της Ιατρικής.

Η ευρεία χρήση των τεχνολογιών αυτών αναμένεται να αλλάξει σε πολλές πλευρές την άσκηση της Ιατρικής επιστήμης και της Ιατρικής εκπαίδευσης και πιστεύουμε ότι η νέα Επιστημονική Εταιρεία μπορεί να συμβάλει στην ενημέρωση των Ελλήνων ιατρών με στόχο τη σωστή υιοθέτηση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Η εταιρία μας συμμετείχε μαζί με την iWelli με την παρουσίαση των Ιατροτεχνολογικών προιόντων iHealth,

Επίσης έγινε και μία πρώτη παρουσίαση του νέου φορητού ηλεκτροκαρδιογράφουσε μορφή κάρτας,  Refit Peanut όπως και των προιόντων αποκλειστικότητας της εταιρίας μας, του μετρητή 3 παραμέτρων Multicare In

και του νέου Απινιδωτή με Ελληνική εκφώνηση Radian AED Heart Guardian.

Leave your comment