Anats S.A. Logo

Συμπυκνωτής Οξυγόνου Thorax 5

Συμπυκνωτής Οξυγόνου Thorax 5 -0810300 5 Λίτρων, Με Ροή 0-5 Λίτρα Το Λεπτό, Καθαρότητα Οξυγόνου 93 ±3%, Επίπεδα Θορύβου Λιγότερα Από 45Db, Κατανάλωση Ενέργειας 300 Watt
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 318-09-012

Συμπυκνωτής Οξυγόνου Thorax 5

Συμπυκνωτής οξυγόνου Thorax 5 ιδανικός για κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία. Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι απαραίτητοι στη διαδικασία της οξυγονοθεραπείας αφού βοηθούν σημαντικά στην ελεγχόμενη διοχέτευση του οξυγόνου στο αίμα και τους ιστούς, που απαιτείται για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η οξυγονοθεραπεία στο σπίτι ενδείκνυται σε περιπτώσεις που ασθενείς αντιμετωπίζουν αναπνευστική ανεπάρκεια, δηλαδή έχουν έλλειψη ποσότητας οξυγόνου στον οργανισμό τους. Ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), πνευμονική ίνωση, πνευμονική υπέρταση ή σε ασθενείς με σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια, είναι σαφώς αυτοί που χρειάζονται περισσότερο την οξυγονοθεραπεία στο σπίτι, ώστε να βελτιώσουν τα συμπτώματα της δύσπνοιας και να απελευθερώσουν περισσότερη ποσότητα οξυγόνου στα διάφορα όργανα του σώματος. Για τη συγκεκριμένη μορφή θεραπείας, πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί η κατάσταση του ασθενούς. Εφόσον πραγματοποιηθούν οι ειδικές εξετάσεις με μετρήσεις των αερίων του αρτηριακού αίματος και μετρηθεί ο κορεσμός του αίματος σε Ο2 μέσω το παλμικού οξύμετρου, ο θεράπων ιατρός θα διαπιστώσει αν υπάρχουν χαμηλότερα από το επιθυμητό επίπεδα οξυγόνου.


Συμπυκνωτής οξυγόνου Thorax 5 χαρακτηριστικά
Κωδικός: 0810300
Συμπαγής σχεδιασμός. Σχεδιασμός και χρώμα που δεν θυμίζει ιατρική συσκευή. Ο εργονομικός σχεδιασμός του Thorax 5 καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και δεν τραβάει τόσο πολύ την προσοχή.
Ειδική πλατφόρμα υγραντήρα για επιπλέον ευελιξία. Σχεδιασμένος για να είναι συμβατός με όλους τους τύπους υγραντήρα καθώς διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση κλείσιμο με Velcro.
Χαμηλό κόστος συντήρησης.
Καλώδιο τροφοδοσίας μόνιμης στήριξης.
Προηγμένο Σύστημα Καθαρότητας Οξυγόνου A.O.S. (Advance Oxygen Sensor).
Ανθεκτική μεταλλική έξοδο οξυγόνου με λιγότερες πιθανότητες να σπάσει.
Στον ύπνο το σώμα έχει χαμηλότερες απαιτήσεις σε οξυγόνο, ωστόσο η συσκευή παροχής θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Με συμπυκνωτή οξυγόνου Thorax 5 μπορείτε να ρυθμίσετε και να ελέγχετε την παροχή οξυγόνου στον ασθενή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Συμπυκνωτής οξυγόνου Thorax 5 τεχνικά Προδιαγραφές
Εκτιμώμενη κατανάλωση (W) 300
Εκτιμώμενο ρεύμα (A) 3.0
Ηλεκτρικές απαιτήσεις 220V±10%
Ροή (L/min) 0-5
Καθαρότητα (5L/min) 93±3%
Συναγερμός καθαρότητας (με απολυτή συμβατότητα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Συμπύκνωσης)
Επίπεδα θορύβου dB(A) ≤45
Βάρος (kg) 14.2kg
Διαστάσεις (cm) 39×23×60
Εγγύηση 3 έτη