Anats S.A. Logo

Test HIV 1/2 Αbplus Combo Rapid Test

Test HIV 1/2 Αbρlus Combo Rapid Test
Κατασκευαστής: Bioplus
SKU: 348-05-014

Τεστ Ηιv 1/2 Αbplus Γρήγορο Τέστ Combo

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υψηλής ευαισθησίας δοκιμασία ταχείας ροής μεμβράνης για την ανίχνευση αντισωμάτων του HIV (έναντι ανασυνδυασμένων αντιγόνων και συνθετικών πεπτιδίων). Το HIV Ι/ΙΙ χρησιμοποιεί την μέθοδο της ανοσοχρωματογραφίας για την ανίχνευση των αντισωμάτων του ιού HIV 1/2 με δείγμα ολικό αίμα ή ορό, ή πλάσμα.
Ένα εξαιρετικής καθαρότητας αντιγόνο του τύπου GP 41, ανασυνδυασμένο p24 που συνδέεται με τον υπότυπο 0 ειδικό συνθετικό πεπτίδιο που αντιπροσωπεύει τον ιό HIV-1 και gp36 που αντιπροσωπεύει τον ιό HIV-2 χρησιμοποιούνται σε αυτό το τεστ για την ανίχνευση αντισωμάτων του HIV 1 & 2.
Για την διεξαγωγή του τεστ δεν χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός. Αποτέλεσμα σε 10 λεπτά. Τα τεστ είναι μόνο για επαγγελματική χρήση. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης συνοδεύουν τα τεστ. Η συσκευασία περιέχει 20 τεστ. Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου.
Ευαισθησία : 99% Ειδικότητα : 99,8%
Το τεστ για HIV Ο ιός του HIV (AIDS) απαιτεί ειδική εξέταση για την ανίχνευσή του, αφού δεν μπορεί να εντοπισθεί με την γενική εξέταση αίματος. Η επιστημονικά αποδεκτή σύγχρονη μέθοδος εξέτασης είναι το 4ης γενιάς τεστ αίματος αντισωμάτων/αντιγόνου, που είναι κατάλληλο για σχεδόν το 100% των περιπτώσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανίχνευση αντισωμάτων και αντιγόνου του ιού HIV είναι να έχουν περάσει 14 ημέρες τουλάχιστον, από μια επικίνδυνη επαφή. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων τα αντισώματα κατά του ιού εμφανίζονται 2-12 εβδομάδες μετά τη μόλυνση. Στους 3 μήνες το 97-99% όσων έχουν μολυνθεί έχει εμφανίσει αντισώματα. Όμως υπάρχουν και σπάνιες περιπτώσεις όπου τα αντισώματα εμφανίζονται αργότερα, μέχρι και 6 μήνες μετά τη μόλυνση.


ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα δημιουργεί αντισώματα που εντοπίζονται έναντι του ιού μετά από 14 ημέρες από την μόλυνση, είναι δυνατόν ενωρίτερα το ΤΕΣΤ να είναι αρνητικό ή απροσδιόριστο. Αυτό συμβαίνει στο 50% των περιπτώσεων.
Χρονική πορεία των δεικτών ανίχνευσης στην αρχική φάση της