Anats S.A. Logo

Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης SpareOne

Το SpareOne είναι ένα τηλέφωνο για emergency calls, ένα εφεδρικό τηλέφωνο. Η Enegizer Ultimate Lithium L91 μπαταρία -που περιλαμβάνεται στο συσκευασία- διαρκεί 15 χρόνια!
Κατασκευαστής: SpareOne
SKU: 335-25-001

SPAREONE ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Κινητό τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης SpareOne.

Meet the SpareOne!
 
Δουλεύει σε όλα τα GSM δίκτυα.
Δεν έχει φορτιστή.
10 συνεχόμενες ώρες ομιλίας.
20 συνεχόμενες ώρες χρήσης του ενσωματωμένου φαναριού.
Emergency calls με ή χωρίς κάρτα SIM.
15 χρόνια stand-by.
Κι όλα αυτά με μια ΑΑ μπαταρία.

Το SpareOne είναι ένα τηλέφωνο για emergency calls, ένα εφεδρικό τηλέφωνο. Βάλτο στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου κι άστο εκεί για παν ενδεχόμενο, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς. Η Enegizer Ultimate Lithium L91 μπαταρία -που περιλαμβάνεται στο συσκευασία- διαρκεί 15 χρόνια! Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε ΑΑ μπαταρία θέλεις, το SpareOne θα παραμείνει φορτισμένο για το shelf life της μπαταρίας που χρησιμοποιείς.

Είναι απλό στη χρήση, κατάλληλο για κάθε ηλικία. 3 απλά βήματα:

Βάλε μια κάρτα SIM (κλήσεις σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης μπορούν να γίνουν και ΧΩΡΙΣ κάρτα SIM)
Άναψε το SpareOne
Τηλεφώνα

Υπάρχει διακοπή ρεύματος και το κινητό σου δεν είναι φορτισμένο;
Χρησιμοποίησε το SpareOne. Η μπαταρία του σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο φανάρι για μέχρι 20 ώρες. Κι έχεις μέχρι 10 ώρες για κλήσεις.

Μπορείς να το προγραμματίσεις για speed-dial σε 9 αριθμούς με το πάτημα ενός κουμπιού.
Υπάρχει επίσης το κουμπί για Emergency Calls το οποίο προγραμματίζεις για κλήσεις στον αριθμό έκτακτης ανάγκης της χώρας που ζεις.

 

Το SpareOne είναι μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας έκτακτης ανάγκης με μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής έως και 15 χρόνια. Αναφέρεται σε ανθρώπους που ζούν σε απομονωμένες περιοχές,νησιά και χωριά και δέν έχουν πρόσβαση σε σταθερή τηλεφωνία,ωστε να έχουν ένα τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης,σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας ,που μπορούν να το κουβαλούν μαζί τους και να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες όποτε αυτό χρειαστεί,σε ανθρώπους με κατάκλιση,έχοντάς το δίπλα τους στο κρεβάτι για να καλέσουν είτε τις πρώτες βοήθειες είτε κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο με τις ταχείες κλήσεις που αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το πάτημα ενός πλήκτρου,σε ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά και βρίσκονται αρκετές ώρες μακριά απο πρόσβαση σε ρεύμα και φορτιστές τηλεφώνων αλλα ακόμη και σε όλους εμάς που κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί σε εξοχή ή σε μέρη που δέν έχουμε μαζί τον φορτιστή μας ή άμεση πρόσβαση σε ρεύμα και έχουμε χρειαστεί να κάνουμε ένα επείγον τηλεφώνημα.
Είναι μία συσκευή που όλοι μπορούμε να έχουμε να έχουμε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μας για μια δύσκολη στιγμή και χάρη στην τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας του,είμαστε ξένοιαστοι απο φορτίσεις και ξέρουμε οτι όποτε και να χρειαστεί θα είναι εκεί να μας βοηθήσει. Το κόστος του,επίσης είναι μικρό μπροστά σε αυτό που θα μας προσφέρει σε μία δύσκολη στιγμή αλλα και σε σχέση με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ανακαλύψτε το SpareOne
Μπροστινό τμήμα / κορυφή
Τοrch light        ► Φως φακού
Earpiece        ► Ακουστικό
Light             ► Φως
Οn, Off            ► Aνοικτό, Κλειστό
/ Εnd call         ► Tέλος τηλεφωνήματος
Speed dial        ► Oθόνη ταχύτητας
Lock, unlock        ► Κλειδωμένο, ξεκλείδωτο
Volume        ► Φωνή
Call             ► Κλήση
Emergency services     ► Επείγουσες υπηρεσίες
Dial             ► Κλήση
Microphone         ► Μικρόφωνο