Anats S.A. Logo

Υφασμάτινη Μάσκα με Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Με αλλασσόμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα και πιστοποιητικά CE και ΟΕΚΟ-TEX οι υφασμάτινες μάσκες είναι απόλυτα ασφαλείς για την υγεία μας.
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 597-30-003

Υφασμάτινη Μάσκα Πολλαπλών Χρήσεων Μαύρη

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Με αλλασσόμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα και πιστοποιητικά CE και ΟΕΚΟ-TEX οι υφασμάτινες μάσκες είναι απόλυτα ασφαλείς για την υγεία μας.

Φιλτράρισμα 5 επιπέδων της μάσκας

Αλλασσόμενο Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Πλενόμενη

Πιστοποίηση CE

Πιστοποίηση OEKO-TEX

Υφασμάτινη μάσκα προστασίας, άνετη, με διπλό 100% βαμβακερό ύφασμα. 

Το υλικό της μάσκας έχει πιστοποίηση OEKO-TEX και έτσι δεν φέρει καμία επιβλαβή ουσία για το χρήστη.

Επαναχρησιμοποιούμενη, πλενόμενη και πολλαπλών χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσω προφύλαξης για μερική προστασία από αιωρούμενα σωματίδια, σκόνη και γύρη.
Η μάσκα μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο στους 40-60 βαθμούς και πριν τη πρώτη χρήση, αλλά και κάθε επόμενη φορά. Προσοχή, η μάσκα πρέπει να σιδερώνεται με ατμό σε μεγάλες θερμοκρασίες πριν απο τη χρήση.

 

Οδηγίες Χρήσης: 1. Πλένουμε τη μάσκα στους 40-60 βαθμούς και στη συνέχεια τη σιδερώνουμε σε υψηλή θερμόκρασία 2. Πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας πριν τη χρήση της μάσκας 3. Πιάνουμε τη μάσκα από τα λαστιχάκια και τη τοποθετούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλη τη περιοχή απο τη μύτη έως το πιγούνι. 4. Εφαρμόζουμε τη μάσκα στο πρόσωπο μας ώστε να μην υπάρχουν κενά 5. Αποφεύγουμε να ακουμπάμε τη μάσκα κατά τη χρήση 6. Όταν αφαιρέσουμε τη μάσκα, τη τοποθετούμε σε ειδικό σακουλάκι μέχρι την επόμενη πλύση.

Δηλώσεις Συμμόρφωσης
 
Δηλώσεις Συμμόρφωσης