Anats S.A. Logo

Χειροπετσέτα 33cm 4 Κg Λεία

Χειροπετσέτα Λεία 33 cm 4kgr
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 331-30-046

Χειροπετσέτα Λεία 33 cm 4kgr

 

 ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 4 ΚΙΛΩΝ

Το προϊόν αυτό είναι κατασκευασμένο από χαρτί κουζίνας βάρους 23 ±5%, υγρασίας 6.5-7% και σε διαστάσεις 25εκ. έως 33εκ. πλάτος και μήκος 100 έως 500μέτρα. Η συσκευασία του είναι από 1 έως 8 κιλά. Η προοριζόμενη χρήση του είναι για να τον καθαρισμό των χεριών αλλά και για οποιαδήποτε άλλη δόκιμη χρήση  καθαρισμού

Οι   ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ ο   ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ και η   ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ  κατασκευάζονται  σύμφωνα με τις απαιτήσεις  των διεθνών προτύπων  ISO 9001: 2000  και  ISO 13485:2003.  

  

ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ   α) Νylon  σακούλα  Συσκευασίας

                              β) Χάρτινο κιβώτιο Συσκευασίας  

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ 4kg

Χαρτί κουζίνας βάρους 2Χ19±5%ΓΡ, ΥΓΡΑΣΙΑΣ 6,5-7%

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

1. Προϋποθέσεις  κατασκευής

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με  τις απαιτήσεις των προτύπων                       ISO9001:2000 και ISO 13485:2003. 

 2. Πρώτες ύλες

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην προμήθεια των πρώτων υλών.

Εφαρμόζονται διαδικασίες οι οποίες διασφαλίζουν ότι οι προμηθευόμενες πρώτες ύλες πληρούν τις προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις. Οι προμηθευτές επιλέγονται και αξιολογούνται με βάση την ικανότητα τους να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του συμβολαίου. Το είδος και η έκταση του ελέγχου στις πρώτες ύλες, προσδιορίζεται στου προμηθευτές εκ των προτέρων. Διασφαλίζεται ότι τα συνοδευτικά έγγραφα περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία, που περιγράφουν πλήρως το προϊόν. Η απόδοση ποιότητας των προμηθευτών παρακολουθείται και σε περίπτωση ανεπάρκειας στην απόδοση τους ζητούνται διορθωτικές ενέργειες.

ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

Ο ρολός του χάρτου προωθείται στη ρολοτυλικτική μηχανή και περφορέ η οποία του δημιουργεί, εγκάρσια και ανά 40 εκατοστά σειρά οπών (περφορέ) για να κόβεται εύκολα από το χρήστη στο κατάλληλο μήκος. Στην συνέχεια τυλίγεται σε χάρτινο κύλινδρο, οι διαστάσεις που χρησιμοποιούνται είναι από 25 έως 33 εκ. πλάτος και 100μ - 500μ μήκος. Το βάρος κυμαίνεται από 1-8 κιλά Η τελική συσκευασία γίνεται σε νάυλον σάκο (γαλακτώδες) από πολυαιθυλένιο.

Να φυλάσσεται σε ξηρό και απαλλαγμένο από πηγές θερμότητας μέρος. Να μην καταστρέφεται η συσκευασία προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής υγιεινή του προϊόντος.