Anats S.A. Logo

Ωτοασπίδες Κέρινες Biotap με Κάλυμμα από Βαμβάκι

Οι Ωτοασπίδες από φυσικό κερί, είναι υποαλλεργικές. Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο, με μείωσή του έως και 25dB. Επειδή είναι φτιαγμένες από φυσικό κερί, αποκτούν την θερμοκρασία του σώματος γρήγορα. Είναι πολύ άνετες στη χρήση και αρκετά εύπλαστες ώστε να παίρνουν το μοναδικό σχήμα του αυτιού σας. Είναι κατάλληλες για επαναλαμβανόμενη χρήση.
Κατασκευαστής: Biotap
SKU: 214-30-004

Ωτοασπίδες κέρινες Biotap με κάλυμμα απο 

βαμβάκι 6 τεμ.

 

Οι ωτοασπίδες bioTAP® είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προλαμβάνουν και να προστατεύουν από όλα τα είδη διαταραχών της ακοής, που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες (σκόνη ή υπερβολικό θόρυβο) Μαλακές, άνετες και εύχρηστες στην εσωτερική τους τοποθέτηση, τόσο ώστε δεν αντιλαμβάνεστε ότι βρίσκονται μέσα στο αυτί.
Η παράδοση της εταιρείας μας και η συνεχής βελτίωση της φόρμουλας των προϊόντων μας ανταποκρίνεται τις προσδοκίες σας για προστασία από τον αέρα, την άμμο ή σκόνη. Οι ωτοασπίδες bioTAP® ενδείκνυνται για άτομα που υποφέρουν από αϋπνία ή φοιτητές που χρειάζονται ησυχία προκειμένου να επικεντρώνονται στα βιβλία τους ανενόχλητοι.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Συσκευασία των 6 τεμαχίων

Ονομαστικό μέγεθος = 13 ± 1 mm

H= 28 dB M= 21 dB L= 19 dB

Μείωση θορύβου έως και 25dB

Οδηγίες Χρήσης:
Πάντα να πλένετε τα χέρια σας προσεκτικά πριν την εφαρμογών των ωτοασπίδων. Πιέστε την ωτοασπίδα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Τυλίξτε και συμπιέστε την κυλινδρικά χωρίς να την τσαλακώνετε. Τραβήξτε το αυτί προς τα πάνω και προς τα έξω και κρατώντας την ωτοασπίδα συμπιεσμένη τοποθετήστε την γρήγορα από την στρογγυλεμένη άκρη μέσα στο κανάλι του αυτιού. Κρατήστε στο αυτί 15-20 δευτερόλεπτα μέχρι να ξετυλιχτεί εντελώς.

Αποθήκευση:
Οι ωτοασπίδες μπορούν να επαναχρησιμοποιούνται, αρκεί να διατηρούνται καθαρές και σε καλή κατάσταση.
Χρησιμοποιήστε την πλαστική θήκη για να κρατήσετε τις ωτοασπίδες φρέσκες και στεγνές. Αντικαταστήστε τις ωτοασπίδες σας αν είναι κατεστραμμένες ή βρώμικες και καθαρίζετέ τις σωστά.
Προσοχή:
- Συμβουλευτείτε τον γιατρό πριν από τη χρήση εάν υπάρχει διάτρηση ή μόλυνση.
- τυμπάνου.
- Μην πιέζετε πολύ βαθιά μέσα στο αυτί.
- Φυλάξτε τις ωτοασπίδες στην θήκη τους, σε δροσερό και ξηρό μέρος.
- Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.