Anats S.A. Logo

Ωτοσκόπιο Heine mini 3000

Ωτοσκόπιο Heine mini 3000.Φορητό ωτοσκόπιο τσέπης άμεσου φωτισμού, εύχρηστο, με μικρό μέγεθος και βάρος. Αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο ωτοσκόπιο άμεσου φωτισμού στον κόσμο με εκατομμύρια πωλήσεις.
Κατασκευαστής: Heine
SKU: 048-05-016

Ωτοσκόπιο Heine mini®3000 LED


Ωτοσκόπιο τσέπης Mini 3000 F.O. LED της Heine, με τεχνολογία οπτικής ίνας. Σύγχρονο ωτοσκόπιο με ψυχρό φωτισμό LED χωρίς απαιτήσεις συντήρησης. Δύο φορές πιο φωτεινό από ένα συμβατικό λαμπτήρα ξένου αλογόνου(XHL).

Υψηλή απόδοση-LED: φωτεινό και απόλυτα ομογενής φωτισμός με εξαιρετική χρωματική απόδοση – θερμοκρασία χρώματος 4000 Κ, δείκτη χρωματικής απόδοσης> 95, και για το κόκκινο χρώμα πάνω από 90. Η ένταση του φωτός ρυθμίζεται στο επίπεδο που αντιστοιχεί στην ενέργεια που διαθέτει η μπαταρία, έτσι ώστε να ξέρετε πότε οι μπαταρίες σας χρειάζονται αλλαγή και να μην σβήνει ξαφνικά την ώρα της εξέτασης. Χρόνος λειτουργίας έως και 10 ώρες. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας βοηθά ώστε οι μπαταρίες να αλλάζουν λιγότερο συχνά και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να διαρκούν περισσότερο.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής με υλικά που αντέχουν στις πτώσεις και που απορροφούν την θερμότητα που μπορεί να αναπτύσσεται στο εσωτερικό της λαβής
Εγγύηση καλής λειτουργίας για 20.000 κύκλους και 5 έτη


Περιγραφή


Λάμπα: LED Ένταση φωτισμού δύο φορές υψηλότερη του αλογόνου.

Μεγέθυνση: x3 Λειτουργεί με μπαταρίες τύπου ΑΑ

Συμβατό με λαβή mini 3000.

Παράθυρο παρατήρησης με μεγέθυνση x3.

Κλιπ με ενσωματωμένο διακόπτη ON/OFF.

Λαβή υψηλής ποιότητας με φινίρισμα χρωμίου.

Ανθεκτικό σε κραδασμούς, αντιολησθητικό.

Μικρότερη κατανάλωση ισχύος λόγω της τεχνολογίας LED με τον πραγματικό χρόνο λειτουργίας να ξεπερνά τις 10 ώρες.