Anats S.A. Logo
RSS

Blog posts of '2021' 'Φεβρουάριος'

ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ
Η συμμετοχή σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τις τελευταίες δεκαετίες γεγονός το οποίο, έχει οδηγήσει σε αύξηση της επιδημιολογικής εμφάνισης των αθλητικών κακώσεων.
ForDiabetes: Η Νέα Εφαρμογή (App) για την Διαχείριση της Νόσου του Σακχαρώδους Διαβήτη.
Η ψηφιακή εφαρμογή For Diabetes δημιουργήθηκε για να βοηθήσει άτομα με σακχαρώδες διαβήτη να μπορούν να παρακολουθούν τα δεδομένα που σχετίζονται με τον τύπο διαβήτη που έχουν όπως (γλυκόζη αίματος, άσκηση, υδατάνθρακες, αρτηριακή πίεση, HbA1c, βάρος, φαρμακευτική αγωγή κ.λπ.). Η εφαρμογή αναλύει τις πληροφορίες και εξάγει λεπτομερείς αναφορές, που μπορείτε να μοιραστείτε σε πραγματικό χρόνο (real time) με τους ιατρούς και τους φροντιστές σας με ασφάλεια. Αφορά άτομα με διαβήτη τύπου 1, τύπου 2, LADA, διαβήτη κύησης ή προδιαβήτη.
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΥΠΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Μελάνι –καρμπόν: Ήταν η πρώτη μέθοδος πελματογραφήματος .Το πόδι πατούσε πάνω σε ένα χαρτί και αυτό από κάτω είχε ένα φύλλο καρμπόν ,το οποίο αποτύπωνε το σχήμα του ποδιού. Ο κατασκευαστής , έκρινε οπτικά και μόνο, αν υπήρχε μικρή, μεσαία ή μεγάλη καμάρα. Οι πάτοι ήταν προκατασκευασμένοι ,σκληροί και προσαρμοζόντουσαν στο οπτικό αποτέλεσμα. Υπήρχε η λογική του άκαμπτου πάτου. Γεγονός που έχει απορριφθεί πλέον από τη σύγχρονη εμβιομηχανική άκρου ποδός.