Σχετικά με Εμάς

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία ANATΣ ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα. Από το 2008 έχει λάβει την νομική μορφή της Ανωνύμου Εταιρείας που έχει μέχρι και σήμερα. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ταύρο Αττικής.

Η ANATΣ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στον τομέα της υγείας με κύριο αντικείμενο εργασίας την εισαγωγή, εξαγωγή, κατασκευή και διακίνηση ιατρικών, νοσοκομειακών, παραφαρμακευτικών προϊόντων και ιατροτεχνολογικού υλικού, εξειδικευμένων προϊόντων ατομικής προστασίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε επιπλέον τομείς όπως τα τρόφιμα, τα καλλυντικά, τα προϊόντα περιποίησης κ.ά.

Παράλληλα, έχει επεκτείνει τη δραστηριοποίησή της στο λιανικό εμπόριο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της VITABOX αλλά και μέσω των συνεργαζόμενων εμπόρων λιανικής πώλησης με την προώθηση ευρέως φάσματος προϊόντων I-Health καθώς και άλλων αξεσουάρ.

 

ΟΡΑΜΑ

Προτεραιότητα της ANATΣ Α.E. είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής μέσα από την παροχή μεγάλης ποικιλίας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών αρίστης ποιότητας υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των πελατών της. Χάρη στην αξιοπιστία της επιτυγχάνει να διασφαλίζει καίρια θέση στην ελληνική και στη διεθνή αγορά και αναπτύσσεται διαγράφοντας συνεχή ανοδική και επιτυχή πορεία.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Ενδεικτικά:
BIOCHEMICAL / CORONATION / EVERYRAYS / ICO / ICOBABY / I-HEALTH /    NISSEI / RADIAN / RAYS / ROMED / LORELLI / SOEHNLE / JOYSBIO

Αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ομάδα γνωστών προϊόντων, αρίστης ποιότητας τα οποία εμπίπτουν στις ακόλουθες βασικές κατηγορίες:

  1. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ / IN VITRO ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  2. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
  3. ΒΡΕΦΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
  4. ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟKOΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  5. Ι-HEALTH ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ
  6. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
  7. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. κατασκευάζει προϊόντα υπό τη δική της επωνυμία με τα ακόλουθα λογότυπα:

SAFETY A.T./G, MAC-CHECK ANATS, TERMO SAFETY, TARGET, ANATS HEALTH PRODUCTS

 

ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ

Η ANATS Α.Ε. δραστηριοποιείται και απευθύνεται με οργανωμένα Τμήματα Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα σε:

Νοσηλευτικά Ιδρύματα Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα / Διαγνωστικά Κέντρα / Φαρμακευτικοί Συνεταιρισμοί / Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες / Διανομείς Φαρμακευτικών Ειδών / Χονδρεμπόροι Προϊόντων Επαγγελματικού Καθαρισμού και Υγιεινής / Φαρμακεία / Καταστήματα Ιατρικών και Ορθοπεδικών ειδών / Βιομηχανίες Τροφίμων – Super Market / Ναυτιλιακές Εταιρίες / Καταστήματα Καλλυντικών / Εξειδικευμένα Προγράμματα Συνεργασίας με Ι-Health Προϊόντα.


Επίσης μέσω αποκλειστικών συνεργασιών εξυπηρετεί σημαντικές αγορές του εξωτερικού.

Ενδεικτικά η παρουσία της Εταιρείας εντοπίζεται στις κάτωθι χώρες:

Ισπανία / Μάλτα / Κύπρο / Ρουμανία / Σκόπια / Αλβανία

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας και των υπηρεσιών προς το αγοραστικό κοινό, η Εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001:2015 / EN ISO 13485:2016 / ΔΥ8/1348/04 από τον ΕΚΑΠΤΥ (από το 1999).

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. εκτός από τα ανωτέρω συμμετέχει σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης σε συνεργασία με διάφορους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

 

 

Με ευθύνη και σεβασμό στους συνανθρώπους και στους συνεργάτες μας προσφέρουμε καινοτόμα αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να συμβάλλουμε δυναμικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της συνεργασίας μας.