Anats S.A. Logo
Blog archive

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Βρείτε τον Λιπομετρητής - Ψηφιακή Ζυγαριά 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας είναι μια ευκαιρία για όλους μας να σταματήσουμε να εστιάζουμε μόνο στην απώλεια βάρους και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την υγεία μας στο σύνολό της. Η δίαιτα δεν πρέπει να είναι κάτι που κάνουμε για λίγο καιρό και στη συνέχεια να επιστρέφουμε στα παλιά μας συνήθειες. Πρέπει να είναι μια μόνιμη αλλαγή του τρόπου ζωής μας, που θα μας βοηθήσει να είμαστε υγιείς και ενεργοί για όλη μας τη ζωή.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας του 2023 έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η πανδημία του COVID-19 έχει αυξήσει την ανάγκη για υγιεινή διατροφή και δραστικά μέτρα για την προστασία της υγείας μας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τη συνεχιζόμενη ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με τη διατροφή και την υγεία, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε ενημερωμένες αποφάσεις για το τι τρώμε και πώς ζούμε.

Οι επιλογές διατροφής μας έχουν μεγάλη επίδραση στην υγεία μας και στην ευημερία μας γενιικά. Η υγιεινή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών ασθενειών, όπως καρδιακές νόσους, διαβήτη και καρκίνο. Επίσης, μπορεί να αυξήσει την ενέργεια μας και να βελτιώσει τη διάθεσή μας. Σε αντίθεση με ακραίες δίαιτες που μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας, η υγιεινή διατροφή προωθεί την επίτευξη μιας υγιούς και ισορροπημένης διατροφής.

Το θέμα της διατροφής και της υγείας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή μας και πρέπει να συμβουλευόμαστε πάντα ειδικούς πριν αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Είναι επίσης σημαντικό να αντιληφθούμε ότι η διατροφή δεν είναι μόνο για την απώλεια βάρους, αλλά και για την υποστήριξη της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

Για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας του 2023, μπορούμε να αρχίσουμε με μικρές αλλαγές στη διατροφή μας, όπως να αυξήσουμε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Προμηθευτείτε την Ψηφιακή Ζυγαριά - Λιπομετρητή από συνεργαζόμενα φαρμακεία και λάβετε το ΚΟΥΠΟΝΙ σας για: 

1) ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στις απαραίτητες εξετάσεις στην EUROMEDICA 

2) ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στις συνεδρίες με τον ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ απο την MEDNUTRITION

 

Leave your comment